Tabu
PEOPLESlider

Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale

Prințesa Diana și Sarah Ferguson cunoscută și ca Fergie au fost prietene din copilărie. Însă cele două s-au apropiat mai mult după ce au devenit cumnate. De aceea, se află în poziția în care poate face presupuneri despre cea supranumită „prințesa inimilor”.

Fosta soție a prințului Andrew a oferit un interviu postului britanic ITV, declarând că Lady Diana s-ar fi simţit mândră de nurorile sale, Kate Middleton şi Meghan Markle. Ducesa de York a adăugat că regretata ei prietenă de suflet şi-ar fi dorit să le „îmbrăţişeze” pe soțiile fiilor ei şi să le spună „vă descurcaţi bine”.

Dar prințesa Diana nu a mai trăit ca să-și vadă cei doi băieții – prinții William și Harri – crescând și căsătorindu-se.

Sarah Ferguson, care s-a despărţit de prințul Andrew în anul 1992, nu a fost invitată la nunta lui William, dar a fost în schimb chemată la nunta ducilor de Sussex. Ea a spus că a fost „atât de neroasă” la nunta lui Harry cu fosta actriță Meghan încât la un moment dat a plâns. „În clipa în care am început să merg spre capelă, m-am gândit la Diana”, a mărturisit ea.

Fergie crede că Diana ar fi fost mândră și de fii ei. „Chiar cu mult înainte să se căsătorească, Diana ar fi spus <<Nu pot să cred ce bine s-au descurcat acești băieți>>”, a adăugat Sarah Ferguson.

Din păcate, Diana și Fergie au avut o ceartă și nu și-au mai vorbit timp de un an, înainte de moartea tragică a Prințesei, în august 1997. „Chiar îmi este dor de Diana. Am iubit-o foarte mult. Cel mai trist lucru este faptul că nu am vorbit timp de un an, fără să știu exact motivul..Am încercat, am scris și câteva scrisori, m-am tot gândit că orice s-ar fi întâmplat nu contează și că ar trebui să rezolvăm orice problemă am avea”, a declarat ducesa de York pentru o revistă internațională.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ruxandra Ion a început filmările pentru un nou serial. Ce rol va deține nora ei în noua producție

Andreea Damian

Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa

realitatea

Momentul perfect sa te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel national

realitatea

Tipps&Tricks pentru îngrijirea mâinilor

Tabu Tabu

„Nu există o genă gay”, a confirmat un studiu realizat pe ADN-ul uman

Andreea Damian

O nouă formă de artă: selfie-nud!

Andreea Damian

3 comentarii

Scrie un comentariu