Tabu
PEOPLESlider

Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Brad Pitt și Charlize Theron formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, iar Sean Penn pare să poarte toată „vina”. Actorul de 58 de ani ar fi jucat rolul lui Cupidon pentru cei doi, întrucât el este cel care le-a făcut cunoștință.

Lucrul destul de interesant, pentru că Penn și actrița sud-africană au avut o relație cu ceva timp în urmă și erau cât pe-aci să se căsătorească. Relaţia lui Brad Pitt (55 de ani) cu Charlize Theron (43 de ani) ar fi început în perioada Crăciunului, scrie cotidianul britanic The Sun. Deși starul american a petrecut sărbătorile de iarnă cu patru din cei șase copii pe care îi are cu Angelina Jolie.

„Ei erau prieteni de ceva timp, în mod ironic, prin Sean Penn, dar lucrurile s-au dezvoltat“, a spus un apropiat. Cei doi actori sunt de mai mult de o lună împreună și deocamdată ambii ar dori să păstreze totul cu discreţie fără a implica şi copiii lor. Însă presa află orice. Chiar zilele trecute, cuplul a fost văzut la un eveniment monden, la care a fost proiectat filmul Netflix „Roma“, care a avut loc la Chateau Marmont, Hollywood, pe 12 ianuarie.

„Sursa noastră spune că Brad s-a dus târziu, s-a schimbat și a ajuns la Charlize care era la bar. Ea a băut un cocktail cu vodcă, în timp ce el s-a limitat doar la apă minerală”, a spus o sursă pentru The Sun, Brad Pitt luând decizia de a nu mai consuma alcool după despărţirea de Angelina Jolie. Cei doi erau prea intimi, deci clar între ei exista ceva mai mult decât o relație de amiciție. „El a cuprins-o cu mâna pe la spate, iar la un moment dat i-a făcut cu ochiul. Amândoi par cu adevărat fericiţi”, a mai spus sursa.

Şi în anul 2017 au existat zvonuri că cei doi s-ar întâlni în secret, însă la momentul respectiv au fost dezminţite. Relația cu Charlize Theron este prima pe care Brad Pitt o are după despărțirea de Angelina Jolie, din septembrie 2016. La rândul ei, Charlize a fost logodită cu Sean Penn, dar în 2015, ea decide să pună capăt relației.

ARTICOLE SIMILARE

Alexander are nevoie de ajutorul nostru!

realitatea

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu de la ”De 3 x femeie”

Andreea Damian

Anna Lesko, mai sexy că niciodată! Cum a slăbit solista

Tabu Tabu

Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani

Andreea Damian

Planurile de lansare ale noului album Lady Gaga, date peste cap de epidemia de coronavirus

Andreea Damian

Aceste 6 alimente care vă vor reduce durata de viață

Andreea Damian

Scrie un comentariu