Tabu
Image default
PEOPLE

Anna Lesko, mai sexy că niciodată! Cum a slăbit solista

În ultimile luni fermecătoarea solistă de peste Prut s-a transfornat foarte mult. Și asta pentru că Anna Lesko a stat departe de civilizație în jur de o lună și nu a mâncat foarte mult. Astfel că interpreta a slăbit mai multe kilograme și arată mult mai sexy ca acum 3 luni.
Chiar dacă nu are concerte, din fericire, vedeta are parte de mai multe proiecte muzicale dar și de televiziune. După ce a plecat într-un reality-show departe de civilizație, într-o pădure, Anna Lesko a slăbit foarte mult și arată din ce în ce mai sexy.

anna lesko Însă când a ieșit de acolo a primit o propunere foarte tentantă din partea lui Costi Ioniță. Este vorba de cea mai surprinzătoare colaborare a anului dintre Anna Lesko, Emy Alupei, Anda Adam, Cream și Minodora! În premieră, „Reginele”, așa cum le numește Costi, hitmaker-ul din spatele multor piese de succes, s-au unit pentru un single trap, cu un sound fresh și elemente balcanice. Cu versuri în limba rusă și română, „Binele nostru” este compusă de către Costi alături de Alina Manolache, Anna Lesko și Emy Alupei, iar single-ul este despre puterea de a merge înainte. „Binele nostru” este un single despre „gura lumii”, încredere și mândrie. Cele cinci voci feminine vin cu un mesaj clar: mergi mereu cu fruntea sus și nu te lăsa influențat în vreun fel de ce cred alții despre tine.

reginelePline de sex-appeal și cu o atitudine ce îți taie respirația, cele cinci dive, Anna Lesko, Emy Alupei, Anda Adam, Cream și Minodora te poartă pe un drum al feminității unde au grijă să demonstreze că femeia este guvernată de Venus și că senzualitatea este un atu ce nu trebuie ascuns. În regia lui Alex Ceașu, videoclipul subliniază prin imagini eterul, aerul, focul, apa și pământul, cele cinci elemente ce stau la baza creației, fără de care lumea și universul nu ar putea exista.

https://www.youtube.com/watch?v=Yw6HnG94zG8

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată interiorul casei de 350.000 de mii euro a lui Smiley!

Tabu Tabu

Corina Bud a revenit mai sexy ca oricând și are noutăți pentru fani

Tabu Tabu

Probleme în paradis? Jennifer Lopez nu se mai grăbește să se căsătorească cu Alex Rodriguez

Andreea Damian

Meghan Markle și Prințul Harry lucrează la un proiect secret de la Hollywood

Andreea Damian

Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor

realitatea

Ellie White și soțul ei au făcut coronavirus! Ce se întâmplă cu copii lor

Tabu Tabu

Scrie un comentariu