Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lindsay Lohan este însărcinată! Modul inedit prin care a făcut marele anunț

Lindsay Lohan a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Actrița și logodnicul ei, Bader Shammas, vor deveni părinți în doar câteva luni.

Pe contul său de Instagram, Lindsay Lohan a postat o fotografie cu un body pe care scrie „în curând…”. Actrița a anunțat că este însărcinată și a transmis că „suntem binecuvântați și încântați”.

Felicitările au apărut pe rețelele de socializare, iar Paris Hilton i-a scris un mesaj emoționant. „Felicitări, draga mea! Sunt foarte fericită pentru tine. Bine ai venit în clubul mămicilor”. Donatella Versace, Bella Thorne se numără printre celebritățile care au felicitat-o pe actriță.

Momentan, Lindsay Lohan nu a dat alte detalii despre sarcina sa. Nu se știe în câte luni este însărcinată și nici ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece.

Artista s-a căsătorit la începutul lunii iulie, după ce și-a anunțat logodna cu o serie de fotografii pe Instagram în noiembrie 2021. Vestea căsătoriei a venit după ce actrița l-a numit pe Shammas „soțul” ei într-o postare pe Instagram.

„🎂❤️🥰Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit pe mine și a știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp”, și-a început Lohan legenda la o fotografie cu cei doi.

Ea a adăugat: „Sunt uimită că el este soțul meu. Viața mea și totul pentru mine. ❤️ fiecare femeie ar trebui să se simtă așa în fiecare zi 💖🙏🙏”.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B: „Am fost agresată sexual în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă”

Andreea Damian

De ce ne e foame mereu în timpul izolării și cum o putem controla

Andreea Damian

Emily Burghelea și-a botezat fiul! Primele fotografii de la eveniment

Andreea Damian

Chanel ⎢ Primele fotografii cu Charlotte Casiraghi

Ciocîrlan

STUDIU: Ce tip de bărbat preferă femeile – „carnivor” sau vegetarian?

Andreea Damian

Cât costă să te cazezi la hotelul lui Gică Hagi, vara aceasta. Prețurile sunt ireale!

Andreea Damian

Scrie un comentariu