Tabu
Image default
LIFESTYLE

Cum să îți alegi viitorul album foto?

Oglinzi ale amintirilor frumoase sau clasoare care te vor arăta veșnic tânăr și fericit. Albumele foto sunt niște invenții pe atât de simple, dar pe atât de îndrăgite de către toată lumea. În era tehnologiei nu mai tind să fie atât de populare, pentru că albumele foto au fost înlocuite de către galeriile telefoanelor mobile. Totuși, mai există destul de mulți oameni care sunt pasionați de fotografie pe film sau de cea clasică. Atunci când te uiți în albumul de la nuntă de exemplu, acesta este ca o oglindă a acelei zile minunate. Prin pozele pe care le păstrează intacte, reușește să redea până în cel mai mic detaliu evenimentele. Albumele foto îți permit ca peste ani și ani, să le arăți copiilor sau copiilor copiilor tăi momente frumoase din călătorii, de la nuntă sau excursii.

La cât de repede se mișcă lumea în jurul tău, tinzi să nu reții cu exactitate toate amintirile frumoase pe care le-ai trăit cu cei dragi. De aceea au apărut pozele, pentru a te putea uita la ele și să rememorezi aproape în întregime una dintre „acele zile”.

La începuturile fotografiei, lumea făcea poze destul de rar. Se făceau greu și trebuia să stai nemișcat mult timp pentru a imortaliza un moment. Cum am spus și mai sus, în zilele noastre toată lumea face poze aproape cu orice ocazie. Totuși, pozele importante ar fi bine să le pui la păstrare. Unde? Într-un album foto. În articolul de azi îți prezentăm cum să îți alegi viitorul album foto.

Clasic sau modern?

Vorbim despre tipul albumului foto pe care să-l alegi. Pentru amintirile tale cele mai dragi trebuie să alegi cel mai potrivit loc pentru nevoile și gusturile tale. Există două mari tipuri de albume foto, cele fizice care sunt de mai multe feluri și cele care îți pot stoca fotografiile digital.

Albumele foto fizice pot fi clasice, precum cele cumpărate de la diferite magazine sau personalizate, făcute la comandă. Cele clasice, pe care le poți cumpăra de la magazin au modele și dimensiuni prestabilite. Ele au un sistem de prindere al pozelor prin lipirea acestora de pagină sau prin fixarea lor cu agrafe. Acest tip de album foto este potrivit dacă preferi simplitatea.

Cele la comandă, pot fi făcute după specificațiile date de către tine. Poți alege dimensiunea albumului tău, iar dacă vrei să îi adaugi și o notă personală, poți pune ilustrații, diferite desene sau un scris anume.

Albumele foto digitale se găsesc sub formă de tabletă care poate stoca câteva mii de poze și are un aspect elegant.

Cât de multe poze încap și cât de mari sunt?

Albumele clasice, au o capacitate destul de mică, comparativ cu cele digitale. Cele clasice pot stoca doar câteva sute de poze. Pe lângă cele câteva sute de poze care pot încăpea maxim într-un album, dimensiunea acestora este importantă. Înainte să-ți alegi albumul foto, asigură-te că îți vor încăpea. Albumul foto se cumpără în funcție de mărimea pozelor tale.

Cât de rezistent este?

Atunci când îți alegi un album foto, foarte importantă este calitatea acestuia. Vrei ca pozele tale să fie ținute bine și în siguranță pe tot parcursul vieții, sa te uiti in oglinda si sa compari cu imaginile din album. Nu poți alege un album care să fie confecționat defectuos, pentru că riști să se deterioreze în timp pe măsură ce dai paginile.

Cum să arate albumul foto?

Orice album foto va sta într-un loc vizibil, probabil într-o vitrină sau pe o etajeră. Așa că, de fiecare dată când treci prin sufragerie sau dormitor îl vei vedea. Poate camera în care îl păstrezi este foarte colorată. În consecință albumul trebuie să se potrivească cu atmosfera din cameră. Sau din contră, dacă ai o cameră destul de monotonă, poți alege ca albumul foto să fie în culori vii, pentru a sparge monotonia din cameră.

Sperăm că te-au ajutat sfaturile de mai sus și ai înțeles cât de importantă este conservarea celor mai frumoase amintiri ale tale.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum să vă împărţiţi menajul în casă

realitatea

Nicoleta Luciu s-a ingrasat – Bruneta incearca sa-si ascunda kilogramele in plus sub haine!

Cum poți preveni aburirea ochelarilor când porți mască. Iată un truc simplu!

Andreea Damian

Unde merg banii de la Pilonul II de pensii dacă titularul moare?

Andreea Damian

TRANSFORMARE RADICALĂ! ANDREEA MARIN a ŞOCAT pe toată lumea

Andreea Esca, prinsa in ofsaid chiar de fiica ei! UITE cum arata vedeta fara niciun strop de machiaj

Scrie un comentariu