Tabu
lifestyle

Twitter, cauza despărțirii lui Jennifer Aniston de John Mayer

John Mayer crede că unul dintre motivele pentru care a fost părăsit de Jennifer Ansiton este faptul că stătea prea mult pe internet, mai ales pe Twitter și site-ul de bârfă TMZ. Cântărețul a făcut afirmațiile respective într-un interviu pe care l-a acordat recent ediției americane a revistei Playboy.

Artistul a explicat cum Aniston îi reproșă mereu că nu-i acordă atenție pentru că el nu se putea dezlipi de Twitter. Deși John a încercat de multe ori să-i explice că nu poate ignora evoluția tehnologiei, Jennifer nu părea să înțeleagă lucrul acesta.

Mayer crede că dependența lui de internet este cea de-a doua cauză majoră care a produs ruptura de cuplu. Prima ar fi succesul imens de care se bucură Aniston și statutul de supervedetă cu care actriță nu se prea poate obișnui. Mayer a declarat că e sigur că Jennifer ar vrea să se întoarcă în anul 1998, când nu era atât de faimoasă.

ARTICOLE SIMILARE

Flight si Denzel Washington in format DVD si Blu-ray™

Pink: Sunt bisexuală!

realitatea

Vedeta Playboy ROXANA DOBRE, atacata în mall !

VEDETE din Romania care si-au schimbat religia! De la ANTONIA la MIHAELA RADULESCU!

Ce nu știai despre Sex… & the City:

realitatea

Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

Scrie un comentariu