Tabu
Image default
lifestyle

Ce nu știai despre Sex… & the City:

Brandurile și locațiile care apar în film

Pentru fiecare din locațiile care apar în film există un corespondent real în New York, chiar dacă nu cu același nume. Serialul s-a filmat la propriu pe străzile New York-ului, iar producătorii au plătit bani grei pentru fiecare locație folosită. Spre exemplu, galeria de artă în care lucrează Charlotte există în realitate în Soho, iar proprietarul ei a cerut pentru fiecare zi de filmare din primul sexzon câte 10.000 de dolari.

Când filmul a devenit popular, proprietarul galeriei a mărit prețul succesiv la 25.000 de dolari ziua de filmare, apoi la 37.000 de dolari. Moment în care HBO a decis că Charlotte va deveni casnică.

Bărbații

Mr Big are o corespondență în viața reală: președintele companiei Talk Media și fost publisher la Vogue, Ron Galotti, fostul iubit al scriitoarei Candace Bushnell Steve nu era, în planul scenariștilor, un personaj cu o întindere foarte mare peste sezoane.

Actorul David Eigenberg care-l interpretează pe Steve a plăcut însă așa de mult scenariștilor încât aceștia au creat personajul după chipul și asemănarea lui, dându-i cât mai multe replici. Aidan a fost unul dintre cele mai iubite personaje din film. Când actorul John Corbett a părăsit serialul fanele au asaltat la propriu sediul central HBO și au pichetat birourile producătorilor cerându-i reîntoarcerea.

A revenit în sezonul 4, dar producătorii i-au cerut să slăbească pentru noile episoade și să se tundă. Într-un serial care avea în centru lumea femeilor, Corbett a fost singurul dintre cei angajați care a fost obligat să slăbească. Nicio actriță nu a avut un tratament similar. Trey MacDougal era, în planul ințial al scenariștilor, soțul plictisitor pe care îl iubește Charlotte, dar care le enervează foarte tare pe prietenele ei.

Cum Kyle MacLachlan a fost distribuit în rol, iar atitudinea lui nu era deloc una care să inspire plictiseală scenariștii s-au văzut în fața unei noi pro­bleme: cum îl facem antipatic și de ce se desparte Charlotte de el? Așa a apărut impotența.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea unui succes

realitatea

Paris Hilton atacată de hackeri

realitatea

Producătorii serialului “Dexter” au decis să facă și cea de-a șasea serie

realitatea

John Travolta a vrut sa-si regizeze propriul sex tape

Din seria WTF?? Iata-l pe noul iubit – UMFLAT – al lui Charlize Theron!

Ghici cine a ieșit la plimbare

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu