Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă

Primarul oraşului japonez Kyoto i-a cerut lui Kim Kardashian West să caute alt nume pentru linia sa de lenjerie intimă „Kimono”.

Starleta de 37 de ani a stârnit controverse, săptămâna trecută, în Japonia, după ce și-a lansat colecția de lenjerie modelatoare. Ea a primit critici, nu numai din partea niponilor, din cauză că a „desconsiderat” îmbrăcămintea tradiţională japoneză.

Primarul oraşului Kyoto a intervenit şi el în dezbatere, care decurge pe Twitter sub hashtag-ul #KimOhNo, printr-o scrisoare deschisă adresată vedetei americane. „Suntem îngrijoraţi că o înţelegere greşită a Kimono-ului va fi răspândită din cauza statului de influencer al domnişoarei Kardashian”, spune Mai Sakai, un oficial al oraşului Kyoto.

„Te rugăm să reconsideri decizia de a folosi numele Kimono pentru scopuri comerciale”, a scris primarul în scrisoarea trimisă lui Kardashian West. „Kimono este o îmbrăcăminte tradiţională strâns legată de natura şi istoria bogată a ţării noastre”, a mai scris acesta și o invită pe Kardashian să viziteze Kyoto, spunând că „acolo unde multe culturi japoneze, inclusiv kimono, au fost prețuite, să trăim esența culturii Kimono și să înțelegem gândurile noastre”.

Focoasa brunetă nu a răspuns scrisorii dar a declarat pentru cotidianul The New York Times că nu are nicio intenţie să producă articole vestimentare care „să semene în vreun mod cu acea ţinută tradiţională japoneză sau să o dezonoreze”. Kimono înseamnă la propriu „ceva de purtat”, în timp ce Kardashian West a folosit numele ca un joc de litere pe numele său. A confirmat apoi că nu intenționeazăă să schimbe numele mărcii.

ARTICOLE SIMILARE

Cu ce se ocupă Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Premiile Brit „vor examina” categoriile masculine și feminine

realitatea

Madonna spală vase pentru Dolce & Gabbana

realitatea

Turist şocat de preţurile de la hotelul Simonei Halep din Mamaia

Andreea Damian

CRBL se întoarce în România, după șase ani petrecuți în Spania

Andreea Damian

N-ai să crezi de unde își cumpără AMI haine

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu