Tabu
CULTUREPEOPLESlider

HBO Max a comandat o parodie animată despre familia regală britanică

Membrii familiei regale britanice vor fi protagoniştii unui serial animat de comedie. În centrul atenției se va afla Prințul George, fiul cel mare al ducilor de Cambridge.

Noua animaţie vine după ce, în urmă cu două săptămâni, prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat că renunţă la rolurile în familia regală.

Satira animată are și un nume deja, „The Prince“, povestea familiei regale britanice fiind spusă din perspectiva prinţului George. Serialul a fost comandat de HBO Max și va fi realizat de Gary Janetti, producător al „Family Guy”. „The Prince” va fi produs de 20th Century Fox Television şi este bazat pe contul de Instagram al lui Janetti.

 

View this post on Instagram

 

“Oh my God, they’ll be… people.”

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on

„Suntem atât de încântaţi să aducem lumea pe care Gary a creat-o pe Instagram în HBO Max, unde telespectatorii noştri pot descoperi ce ştiu deja fanii lui de pe Instagram – că George poate fi hilar, şocant şi surprinzător de dulce“, a spus Sarah Aubrey, şefa conţinutului original HBO Max. „Sunt încântat să lucrez la HBO Max şi să aduc încă o serie despre o familie care luptă fără milă pentru tron“, a spus Janetti la rândul său.

Janetti, care a scris scenariul, îşi va împrumuta vocea prinţului George. Printre actorii care îşi vor împrumuta vocile în producţie se numără Orlando Bloom (prinţul Harry), Condola Rashad (Meghan Markle), Lucy Punch (Kate Middleton), Tom Hollander (Prinţul Filip şi Prinţul Charles), Alan Cumming (majordomul George Owen), Frances De La Tour (regina Elisabeta a II-a) şi Iwan Rheon (prinţul William).

Gary Janetti este fan al familiei regale, după cum se observă pe contul lui de Instagram, care are o mulţime de postări şi glume cu privire la membrii acesteia, în prim plan fiind prinţul George. Contul lui Janetti este urmărit de aproximativ 900.000 de utilizatori ai platformei şi cuprinde multe postări ca fiind ale prinţului George.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 10 iunie!

realitatea

Carmina se mută din București. Ce s-a întâmplat cu fiica lui Liviu Vârciu de vrea să se întoarcă la mama ei

Andreea Damian

Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Andreea Damian

Premiile Grammy 2024. Taylor Swift stabileşte un record – lista câștigătorilor

Andreea Damian

Fostul sot al lui TEO se recasatoreste! Galerie FOTO cu noua iubita

Maluma, refuzat de Selena Gomez. Ce propunere incendiară i-a făcut artistul

Andreea Damian

Scrie un comentariu