Home > Slider > Scandalul dintre generații: puștiul care face milioane de vizualizări pe internet și artistul cu o nevastă superbă

Scandalul dintre generații: puștiul care face milioane de vizualizări pe internet și artistul cu o nevastă superbă

Abi Talent

Până la scandalul cu Alex Velea, recunosc, nu am mai auzit de Abi Talent. Unii îl descriu drept artistul-fenomen care are toată generația tânără la picioare, alții îl iau peste picior din cauza numelui de scenă și a versurilor pe care le cântă.

Numele său nu spunea nimic până recent, când a pornit la atac la adresa lui Velea. Puștiul cu zeci de milioane de vizualizări pe Youtube este pus pe scandal. A recunoscut-o chiar el în online, unde a lansat o serie de ironii și acuzații la adresa celui care și-a bătut joc de numele și înfățișarea lui de manelist. „M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall Băneasa și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine îmbrăcat într-un trening Gucci, practic copilul meu”, a declarat Abi Talent despre Velea.

„Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot. Zic să nu îți mai faci dread-uri și să te crezi trapper la vârsta ta. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta. Și nu te mai băga în clipurile lui Lino cu japca, lasă-l să le facă singur. Și te salută tata. Eu fac număr mic de 100k într-o oră. Voi?”, a mai notat puștiul în online.

Abi Talent s-a folosit și de Antonia pentru a-l ataca pe Alex Velea, astfel că artista a fost implicată în scandal fără să vrea. Tânărul a editat o fotografie de-ale lui Alex Velea și a scris că o va lua pe Antonia de nevastă înanintea lui. „Cred ca o iau de nevasta pe Antonia inaintea lui…”, a scris Abi Talent pe pagina lui de Facebook.

O astfel de afirmație nu a putut rămâne netaxată, numai că reacția nu a venit din partea lui Velea, ci a Antoniei. Frumoasa brunetă nu a postat niciun comentariu pe pagina sa de socializare, numai că fotografia prezentată fanilor poate fi interpretată și într-o cheie care transmite părerea artistei despre un astfel de scenariu-surpriză. Este un „război” care pare că nu se mai termină.

Numele din buletin al lui Abi Talent este Alberto Panțic. Are 18 ani și provine dintr-o familie controversată din Buzău, aflată în atenția procurorilor și care s-a răfuit de-a lungul timpului cu clanurile țigănești din oraș. Abi Talent are doar 8 clase și doar 8 clase și se laudă că este plin de bani. Puștiul face zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și cântă la evenimente, în schimbul a 3.000 – 4.000 de euro pe concert, informează Cancan.

Abi Talent a venit pe piața muzicală anul trecut cu piesa „Papucii Gucci”, care a devenit un hit. „Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, a declarat Abi, cu mai multă vreme în urmă, pentru spynews.ro.

Articole asemanatoare
antonia
Antonia rupe tăcerea după ce și-a făcut o nouă operaţie de mărire a sânilor
Antonia-Iacobescu
Antonia e în al nouălea cer! Ce i s-a întâmplat vedetei?
antonia sexy
Antonia, schimbări majore în viaţa personală şi profesională!
DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO

Comenteaza acest articol

Scandalul dintre generații: puștiul care face milioane de vizualizări pe internet și artistul cu o nevastă superbă

by Andreea Damian   2 min
0