Tabu
Image default
FASHION Slider

Chloé | Colecția primăvară-vară 2022

Prezentată luni, 7 iunie 2021, noua colecție primăvară-vară 2021/2022 a lui Chloé este o continuare a noii ere a modei guvernată de Gabriela Hearst: broderii și piele, tricot multicolor din cap până în picioare, siluete rafinagte, franjuri boeme și îmbrăcăminte exterioară pe măsură. Feminitatea șic și bine stabilită a femeii Chloé este mai contemporană ca niciodată.

Gabriela Hearst semnează o colecție de vară pe cât de dorită, pe atât de responsabilă. Pentru această colecție unică, Gabriela Hearst a acordat o atenție deosebită dimensiunii etice: materiale responsabile (cum ar fi mătase organică, cașmir reciclat sau tăieturi vechi din țesăturile casei). Materialele folosite reprezintă 55% din noua linie Ready-to-wear. Pentru vara anului 2022, Chloé este în ton cu vremurile, având o abordare responsabilă.

De la sosirea Gabrielei Hearst în fruntea casei de modă, Chloé pare să se fi angajat într-un proces de sinceritate. Foarte conștientă de problemele actuale de mediu, designerul a luat taurul de coarne, oferind o concepție nouă și mai conștientă a îmbrăcămintei. Și în continuitatea mult discutatei sale colecții de toamnă-iarnă 2021, Gabriela Hearst continuă să exploreze eco-responsabilitatea pentru vara anului 2022.

Casa și-a unit forțele cu membrii certificați ai organizației de comerț echitabil WTFO, inclusiv Manos Del Uruguay și Akanjo. „Femeile refugiate din Afganistan specializate în broderii ancestrale vor obține venituri din acest proiect”, asigură casa. Este un pas înainte care merită evidențiat. Și dincolo de aceste promisiuni frumoase, rămâne haina. Instinctul de modă al Gabrielei Hearst, transcris cu și mai multă acuratețe în această colecție de primăvară-vară 2022: „Nu aș putea începe această călătorie la Chloé fără ca emoția să fie cuvântul cheie”, explică ea.

Colecția este caracterizată de un aer retro, într-o nostalgie pentru anii 60/70 care se potrivește atât de bine cu spiritul boem al etichetei. Rochii din plasă în formă de poncho peruvian se amestecă cu costume de in și trenciuri brodate. Franjurile sunt, de asemenea, omniprezente pe mai multe creații, care uneori dau impresii de siluete girlesque, alteori amintesc de dansatoarele de cabaret.

ARTICOLE SIMILARE

De ce multe femei nu rămân însărcinate, deși își doresc să obțină sarcina

Andreea Damian

Cum ne petrecem vacanta de vara? Avantajele in a calatori singur

realitatea

Jennifer Lopez, trucurile pe care le folosește ca să arate mult mai tânără

Andreea Damian

Mila Jovovich în Vogue Germania de februarie

realitatea

Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere

Andreea Damian

Christina Hendricks pe coperta Harper-™s Bazaar din noiembrie

realitatea

Scrie un comentariu