Tabu
PEOPLESlider

Cum arată Antonia în costum de baie după ce a zis că s-a îngrășat

Antonia a atras atenția cu cele mai recente fotografii distribuite pe rețelele de socializare.

Ieri, pe Instagram, Antonia a distribuit o galerie cu mai multe fotografii. Așa a dezvăluit că se află în Grecia, pe Insula Mykonos, alături de Alex Velea și de cei doi copii ai lor, Dominic și Akim. Cântăreața s-a și pozat în costum de baie, după ce acum câteva săptămâni a recunoscut în mediul online că s-a îngrășat.

În fotografie, Antonia apare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cu abdomenul tonifiat la vedere. Unii fani au complimentat-o însă pentru silueta ei, în timp ce alții au criticat-o. „Aoleu, te-ai îngrășat! Repede la sală, că te-ai relaxat destul ??”, „Vreau să precizez că eu am dat inimioară… dar doar pentru poza cu Antonia?”, „Ce Mădălina Ghenea? Frate, uite aici femeie cu ADEVĂRAT FRUMOASĂ. Ca să numai zic de caracter și simplitatea ei.??❤❤”, sunt câteva dintre mesajele fanilor ei.

Imagine

În alte fotografii distribuite de Antonia apar Alex Velea, Dominic și Akim. Toți sunt îmbrăcați în același stil, în costume cu cămăși și pantaloni scurți, din materiale viu colorate. Pentru câteva zile, toți se bucură de soarele din Mykonos, dar și de piscina pe care o au la hotelul unde sunt cazați.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Tatuaje ascunse… sub tricoul vedetelor!

realitatea

Idei de ținute pentru Ziua Îndrăgostiților

Andreea Damian

Iulia Vântur s-a autoizolat în India. Ce spune vedeta despre criza din toată lumea

Tabu Tabu

Cristina Bălan, incident neplăcut cu Poliția Locală, în parc. Totul s-a întâmplat în fața copiilor ei cu sindrom Down

Andreea Damian

4 remedii naturale ca să scapi rapid de mătreaţă

Andreea Damian

Mii „ouă de gheață” extrem de rare găsite pe o plajă din Finlanda

realitatea

Scrie un comentariu