Tabu
PEOPLE

Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare

Ce mai fac zilele acestea vedetele în izolare. După ce zilele trecute v-am povestit cum a fost desenat și pictat pe față Cătălin Măruță cu fardurile Andrei de fiica lor, micuța Eva, iată că acum a venit rândul lui Sore să fie ținta jocurilor fiicei ei Errin.
Actrița din “Pariu cu viața” și fosta solistă din trupa LaLa Band a fost zilele trecute model pentru fiica ei Errin. Sore Mihalache (30 de ani) le-a arătată prietenilor ei de pe rețelele de socializare cum în timp ce fiica ei de patru anișori îi răspundea la câteva întrebări despre viață o machia.

sore pictata de errin
sore pictata de errin

Așa că fetița a luat trusa de masaj a mamei ei și a început să o macheze pe față. Sore a rezistat cu stoicism la machiajul cu culoarea maro pe care micuța i l-a făcut pe toată față. Solista a început să radă când a văzut rezultatul și s-a distrat cum a crezut că o vor face și prietenii ei de pe internet postând imaginile pe paginile ei de socializare. Sore a făcut haz de necaz și s-a simțit foarte bine în compania fetiței ei care este foarte talenata și știe să cânte și să joaece, mai ales că apărut în cel mai recent videoclip al mamei ei, “Ce faci, fată?”.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil

Andreea Damian

Cum se vor împărți banii între Deea și Dinu Maxer după separare

Andreea Damian

Kylie Jenner a născut un băiețel

Andreea Damian

Horia Brenciu revine în televiziune. Unde îl vom putea vedea

Andreea Damian

Sportivul Alex Stoica s-a relaxat la cea mai sigură plajă din Mamaia

Tabu Tabu

Nuntă mare în showbiz-ul românesc! Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit după 16 ani de relație

Andreea Damian

Scrie un comentariu