Tabu
lifestyle

Steven Seagal, o nouă acuzație de hărțuire

Una dintre fostele colege de platou ale lui Steven Seagal a declarat că actorul obișnuia să cheme tinere actrițe în camera sa de hotel sau în rulotă pentru a le pune să se dezbrace. Hărțuirile ar fi avut loc în 1991, în timpul filmărilor pentru "Out for justice".

Seagal neagă toate aceste acuzații făcute de o fostă colegă în New York Post și care a cerut să rămână sub anonimat. "Fetele tinere și exotice erau genul lui. Ne-a cerut mie și altor trei colege să defilăm prin rulota lui, apoi m-a rugat pe mine să rămân. Costumiera mi-a dat un corset decoltat și o fustă scurtă, mi-a spus că Steven vrea ca eu să le probez și m-a împins în dormitor. De îndată ce m-am dezbrăcat, a intrat peste mine. Nu aveam nimic pe mine în partea de sus, așa că am împins ușa și am țipat. Când am ieșit, corsetul nu-mi acoperea mai deloc sânii. Am semnat contractul", a povestit sursa anonimă.

Åži povestea continuă. "Într-o seară m-a sunat acasă și m-a întrebat dacă nu vrea să vin la el la hotel. I-am spus că nu îmi surâde ideea. Apoi m-a întrebat dacă nu vreau să fac sex cu el. I-am spus că am un prieten și că el e însurat. La câteva zile am fost concediată", povestește fosta colegă.

Avocatul lui Seagal respinge vehement toate aceste acuzații: "Este o minciună și este ridicol cum s-a hotărât ea să povestească după 20 de ani".

ARTICOLE SIMILARE

UPDATE: Numele Printisorului este…. Prima aparitie publica a bebelusului regal!

Ashton Kutcher vrea să îşi ia casă de 10 milioane $ – FOTO

realitatea

Comedy Central Extra, Paramount Movie Channel si Nickelodeon disponibile la Telekom!

Cea mai grasă femeie din Anglia a slăbit enorm! Cum arata cu 100 de kilograme in minus

În premieră în România, Tabu de aprilie iese într-un format special

realitatea

Carla Bruni-Sarkozy în Campania anti SIDA

realitatea

Scrie un comentariu