Tabu
PEOPLE

Motivul pentru care Ștefan Stan și-a făcut din nou implant de păr

Cea mai recentă schimbare estetică pe care și-a făcut-o Ștefan Stan a avut loc în noiembrie anul trecut. Atunci artistul a apelat la Mihai Motora, un medic renumit din Cluj, pentru o intervenție de implant de păr. Este vorba despre a treia intervenție de acest gen, primele fiind realizate în urmă cu șase ani la o clinică din București.

stefan stan operat
stefan stan operat

Pentru că în timp părul i se rărise în zona frontală, solistul a decis să repete experiența după ce a aflat de medicul Mihai Motora și de rezultatele sale excepționale. I-a fost recomandat de foști pacienți care au fost mulțumiți de rezultatele doctorului care operează la clinica privată din Cluj. În cazul lui Ștefan, operația a durat șapte ore și i-au fost implantate 4.500 de fire de păr.

stefan stan in timpul operatiei
stefan stan in timpul operatiei

 

“Se pare că e important să găsești un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, adică să cunoască foarte bine firul de păr și să îl folosească fix pe acela rezistent, puternic. L-am întâlnit pe medicul Mihai Motora de la Cluj, după ce am auzit mai multe cuvinte frumoase despre el. El a știut ce fel de fire de păr să folosească, a verificat întâi calitatea, apoi a evaluat rezistența fiecărui fir în timp pentru că se pare că acesta este secretul longevității unui implant. Am văzut cazurile rezolvate de el, pacienți cu podoaba capilară deasă la mulți ani după intervenție și am rămas plăcut surprins”, a spus artistul. Medicul Mihai Motora a povestit cum a decurs procedura medicală.

stefan stan si medicul
stefan stan si medicul

“În cazul lui Ștefan Stan, provocarea a fost zona donatoare rară, din cauza celor două intervenții anterioare. De aceea a trebuie să recoltăm cât de mult am putut, fără să lăsăm cicatrici vizibile la nivelul cefei. În final am reușit să recoltăm și să implantam aproximativ 2000 de grefe (4500 fire de păr). Operația a decurs normal, i-am oferit medicația postoperatorie și i-am explicat ce trebuie să facă în săptămânile/ lunile următoare. Acum, la 7 luni postoperator rezultatele sunt excelente , iar el e foarte mulțumit”, a spus medicul Mihai Motora, de la clinica Med’Art din Cluj. Deși este tânăr, medicul are o experiență vastă în domeniu, pacienții mulțumiți, dovadă fiind și programatorul plin până în luna august.

ARTICOLE SIMILARE

Adele, fotografia care a stârnit uimirea tuturor

Andreea Damian

Mircea Ivan e cel care ziua prezintă știri iar noaptea pune muzică în cluburi

Tabu Tabu

Mihai Dedu a slăbit 36 de kilograme în 10 luni. Ce alimentație drastică a avut prezentatorul de știri

Andreea Damian

Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana, fosta soție a lui Alex Velea

Andreea Damian

Anca Ţurcaşiu, uitată pe o insulă din Thailanda

Andreea Damian

Scrie un comentariu