Tabu
PEOPLESlider

Smiley se pregătește să joace într-un nou film

În ultimele zile tot mai multe semne ne duc cu gândul la o nouă colaborare de acest fel. Astfel că după ziua lui de naștere Andrei Tiberiu Maria sau Smiley așa cum este cunoscut în lumea nuzicii și a televiziunii apare în imagini alături de unul dintre cei mai tari regizori ai momentului.
După ce și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, s-ar părea că Smiley a rămas la munte. Însă nu pentru a se relaxa ci pentru a lucra, căci apare în multe imagni alături de regizorul momentului, cunoscutul și talentatul Iura Luncașu care a colaborat la o mulțime de producții de succes, de la seriale precum “Profu” sau “În Familie” la telenovele că “Inima de țigan” sau “Pariu cu viața” sau filme ca

iura luncasu si smiley
iura luncasu si smiley

“Ghinionistul” sau “Faci sau taci”. Se știe că și Smiley are experiență și nu numai că prezentator de televiziune căci a jucat în seriale precum “Cu un pas înainte” sau “Triplusec”, dar a avut și apariții în filme de comedie precum “Nașa” sau “Selfie”. Și dacă a primit un nou rol într-un nou proiect de-al lui Iura Luncașu, rămâne să vedem. Poate este vorba de un nou videoclip, căci după cum știm acesta a făcut și astfel de opere de artă lucrând cu multe vedete printre care și Horia Brenciu. Însă rămâne să vedem, căci cu ei este și prietenul Speak așa că mai trebuie să avem puțină răbdare.

ARTICOLE SIMILARE

Doliu în lumea artistică! Compozitorul melodiei „Iubire, bibelou de porţelan” a murit

Andreea Damian

Anamaria Prodan i-a făcut cadou lui Reghe jr o mașină de 50.000 de euro

Tabu Tabu

VIDEO Lora, ipostaze incendiare în cel mai recent videoclip. A lansat „Ziua ta”

Andreea Damian

Ce motive are Mădălina Ghenea să fie mai fermecătoarea ca niciodată

Tabu Tabu

Care ar fi cauza apariţiei bolii lui Bruce Willis. Afazia i-a pus capăt carierei de actor

Andreea Damian

Regulile lui Carmen Brumă pentru a scăpa de celulită în doar 6 săptămâni

Andreea Damian

Scrie un comentariu