Tabu
PEOPLESlider

Miley Cyrus, fără sutien pe coperta unei reviste serioase

Miley Cyrus a oferit tabloidelor un subiect de scris! Chiar așa s-a exprimat vedeta. Artista americană a pozat topless pentru revista Rolling Stones, apoi a postat câteva cadre, dar și coperta publicației pe contul ei de Instagram.

Una dintre cele mai explicite fotografii, în care Miley Cyrus își dezvăluie sânii în fața aparatului de fotografiat, a fost cenzurată de Instagram. Așa că, artista a făcut-o decentă, acoperindu-și nurii cu numele revistei Rolling Stone.

„Mi-au zis că ar trebui să mă acopăr, așa că am făcut taman invers”, a scris cântăreața în dreptul imaginii, care a fost postată fără cenzură pe Twitter.

Pe coperta revistei, Miley Cyrus apare într-o altă ipostază incendiară, pentru care Instagram a luat atitudine în luna octombrie a acestui an.

„Măcar le dau ziarelor un subiect despre care să scrie”, a mai spus Miley Cyrus.

Artista de 28 de ani a discutat despre preferința ei pentru nuditate și a susținut că publicul nu mai e atât de revoltat când vede fotografii nud.

Nici nu știu dacă mai poți să te faci de rușine acum. Se mai face asta? Presa nu m-a mai făcut de rușine de multă vreme”, a spus Miley Cyrus, care consideră că astfel de ședințe foto ar trebui privite ca o normalitate în acest secol.

ARTICOLE SIMILARE

Din 5 Martie, poveştile pe portativ se spun la SALA DALLES, în concertele MUSICAL EXTRAVAGANZA

realitatea

A murit Alexandru Arșinel. Marele actor avea 83 de ani

Andreea Damian

Cadoul de 55.000 de euro pe care Dorian Popa și l-a luat de ziua lui

Andreea Damian

Ținuta all white: renașterea jeanșilor albi

Andreea Damian

Roman Polanski a dat în judecată Academia Americană de Film

Andreea Damian

Jennifer Lopez şi logodnicul ei le oferă hrană elevilor unei şcoli americane, pentru un an

Andreea Damian

Scrie un comentariu