Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cadoul de 55.000 de euro pe care Dorian Popa și l-a luat de ziua lui

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România. Vloggerul a împlinit 33 de ani pe 7 august și cu această ocazie și-a făcut un cadou greu pentru orice buzunar.

De curând, solistul a publicat pe rețelele sociale o imagine cu o mașină albă, un Rolls Royce Phantom VIII, care aparține unui bun prieten, mașină pe care Dorian a folosit-o în videoclipul piesei „Îți plac banii”.

Într-o altă postare vedem o mașină portocalie, la fel de spectaculoasă, dar care îi aparține. Este vorba de un GLE 53 AMG Special Edition, pe care și-a cumparat-o singur, potrivit click.ro. Un astfel de autoturism poate ajunge până la 100.000 de euro, în funcție de dotări.

De ziua lui naștere, Dorian nu și-a mai comandat vreo mașină, ci un ceas de lux. „Mi-am comandat un Rolex Sky Dweller Full Gold, de 55.000 de euro, care sper să ajungă miercuri. Și am mai primit muuultă iubire și susținere de la soția mea, alături de care le-am reușit pe toate”, a mărturisit Dorian Popa.

Dorian Popa este un influencer cu peste 2 milioane de urmăritori pe Youtube. Este vlogger, cântăreț și actor. Una dintre melodiile sale cele mai cunoscute este „Înoată Cheluțu”. Acesta s-a lansat cu trupa LaLa Band și în serialul „Pariu cu viața”, în urmă cu 10 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Andreea Damian

Prințul Harry ia apărarea serialului ”The Crown” de pe Netflix

Andreea Damian

Gal Gadot, în rolul unei eroine poloneze care a salvat mii de copii evrei în timpul Holocaustului

Andreea Damian

Cum a ajuns Tchikiboum, rochia care se poartă fără lenjerie intimă, să fascineze internetul

Andreea Damian

Barbatii se tem de femeile puternice – mit sau adevar?

realitatea

Când vor avea loc festivalurile UNTOLD, NEVERSEA și ELECTRIC CASTLE în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu