Tabu
Image default
BEAUTY Slider

7 exerciții simple pentru un bust frumos și atractiv

Pentru a-ți face bustul să fie ferm și frumos, nu trebuie să te îndrepți cu gândul către operațiile estetice. Tot ce trebuie să faci este să ai o rutină formată din câteva exerciții simple, care te vor ajuta să-ți ridici bustul și chiar să îmbunătățești forma lui.

7 exerciții pentru bustul ideal

Exercițiul nr. 1

Strânge mâna într-un pumn și ridic-o până la bărbie. Apasă pe pumn, cu bărbia, timp de 5 secunde, apoi relaxează timp de 5 secunde. Repetă acest exercițiu de 2-3 ori.

Exercițiul nr. 2

Unește-ți mâinile în fața pieptului. Apasă-le cu suficientă forță pentru a tensiona mușchii pectorali. Asigură-te că ai spatele drept.

Exercițiul nr. 3

Flotările pot ajuta la întărirea mușchilor pectorali. Dacă acest tip de exercițiu este nou pentru tine începe prin a le face din genunchi sau în timp ce te odihnești pe un scaun sau o canapea. Așază-ți brațele cât mai departe unul de celălalt și poți trage picioarele împreună. Când îți apeși corpul spre pământ, mișcă coatele în lateral. Faci 3 seturi de 12-15 flotări.

Exercițiul nr. 4

Întinde-te pe burtă, îpicioarele de la genunchi și apucă-te de glezne. Dacă ești începătoare, ține această poziție timp de 20 de secunde, apoi fă o pauză de 10 secunde. Repetă acest exercițiu de 3 ori.

Exercițiul nr. 5

Stai la o jumătate de metru distanță de un perete, întinde-ți brațele în față și începe să apeși cu pumnii. Vei simți mușchii pectorali încordați. Apasă timp de 20 de secunde, apoi odihnește-te timp de 10 secunde. Repetă acest exercițiu pentru bust de 3 ori. Poți folosi mănuși pentru protecția mâinilor.

Exercițiul nr. 6

Așază-te pe o bancă, minge de fitness sau podea. Folosind ganterele, strânge pieptul și începe să le ridici. Apoi coboară încet și ridică imediat. Repetă acest exercițiu de 8 ori. Ganterele ar trebui să cântarească suficient pentru a face corect și ultima repetare. Faci 3 seturi.

Exercițiul nr. 7

Acest exercițiu îți va întinde mușchii și-i va oferi bustului tău o formă frumoasă. Ia ganterele. Când te ridici în picioare, îndoaie ușor picioarele de la genunchi și înclină-te în față. Când inspiri ridici brațele lateral (acestea ar trebui să fie ușor îndoite de la coate). Brațele tale ar trebui să fie paralelele cu solul. Efectuează 2 seturi de câte 12 repetări.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 30 iulie!

realitatea

În China milioane de cetățeni sunt blocați de guvern din cauza lipsei de credit social

realitatea

Un iglu de lux – probabil cel mai sustenabil mod de a locui la polul Nord

Andreea Damian

Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite

Andreea Damian

Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor

Andreea Damian

Cercetătorii au descoperit o legătură între mamele stresate și copiii supraponderali

Andreea Damian

Scrie un comentariu