Tabu
Image default
PEOPLESlider

Radu Pietreanu, la un pas de moarte. Lupta pe care a dus-o cu o boală necruțătoare

Radu Pietreanu a trăit o experiență soră cu moartea, după ce a fost diagnosticat cu cancer. 

Actorul Radu Pietreanu a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticat cu cancer. În urmă cu câțiva ani, din cauza bolii, starea sa de sănătate s-a deteriorat semnificativ, dar în ciuda pronosticului dat de medici, artistul nu s-a lăsat înfrânt și a luptat cu afecțiunea necruțătoare.

Toți banii strânși de-a lungul carierei sale i-a investit în tratamente costisitoare, care în cele din urmă s-au dovedit a fi eficiente. După o luptă crâncenă cu boala, a reușit să se întoarcă la viața pe care o iubea. Însă, această perioadă a culminat cu o experiență care l-a adus în pragul morții, despre care Radu Pietreanu spune că l-a făcut să simtă cum sufletul îi părăsește corpul. Aceste lucruri l-au marcat profund și l-au făcut să privească viața cu alți ochi.

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia’. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce.

Nimeni nu se aștepta să îmi revin. Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!. Rochia asta neagră de atunci o are. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi”, a declarat Radu Pietreanu, în emisiunea Teo Show.

Actorul și-a schimbat radical stilul de viață și a luat o decizie curajoasă – și-a vândut locuința din București și s-a mutat în Azuga. Motivul din spatele acestei hotărâri a fost nevoia disperată de a obține fondurile necesare pentru trataemntul său.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

România se închide din nou! Noile restricții

Andreea Damian

Regina Letizia dă startul unei noi tendințe în materie de păr

Andreea Damian

Trupa KISS își încheie cariera cu un turneu mondial

Andreea Damian

Actor de la Hollywood, condamnat pentru violarea a două femei

Andreea Damian

Care sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva”. Schimbare totală în sezonul 17

Andreea Damian

Noul comportament amoros care prevestește o despărțire

Andreea Damian

Scrie un comentariu