Tabu
PEOPLESlider

Elliot Page a pozat la bustul gol la cinci luni de când a anunțat că e transgender

Elliot Page nu se mai ferește să vorbească despre identitatea sa sexuală. Actrița care a devenit bărbat a pozat la bustul gol şi a postat imaginea pe reţelele de socializare.

La cinci luni după ce a anunțat că este transgender, Elliot Page le-a arătat fanilor de pe Instagram noua înfățișare. Schimbarea corporală prin care a trecut e majoră după ce și-a extirpat sânii. Actorul a trecut printr-o procedură chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar. A profitat și acum și-a arătat abdomenul lucrat la sală.

„Trans bb’s first swim trunks #transjoy #transisbeautiful”, a fost mesajul care a însoțit fotografia, care a strâns peste 2,2 milioane de aprecieri.

Actorul a surprins lumea divertismentului și pe cei peste 5 milioane de fani ai săi, arătându-și corpul de bărbat după o operație de mastectomie. Elliot nu poartă cămașă, are mușchi, pectorali și un zâmbet larg.

Postarea lui a strâns mai mult de un milion și jumătate de „aprecieri” în câteva ore, dar cu comentarii în care fanii l-au felicitat pentru curaj și zâmbetul minunat pe care l-a purtat. „Sunt așa de mândră de tine! (…) Ce zâmbet! Să ai o vară fericită! (…) Sunt mândră de tine! Aceasta e o poză a bucuriei pure”, au scris câțiva dintre fanii actorului.

ARTICOLE SIMILARE

Worn Stories | Un nou serial Netflix spune povestea hainelor pe care le păstrăm

Andreea Damian

Anamaria Prodan, aproape goală, pe Instagram! Imaginea care i-ar putea închide contul

Andreea Damian

Motivul pentru care Sore a dispărut din lumina reflectoarelor, după despărțirea de tatăl fiicei sale

Andreea Damian

Instagram îi întreabă mai nou pe agresori: “Ești sigur că vrei să postezi asta?”

realitatea

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Andreea Damian

De ce sunt îmbrățișările esențiale în cuplu?

Andreea Damian

Scrie un comentariu