Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Elliot Page a pozat la bustul gol la cinci luni de când a anunțat că e transgender

Elliot Page nu se mai ferește să vorbească despre identitatea sa sexuală. Actrița care a devenit bărbat a pozat la bustul gol şi a postat imaginea pe reţelele de socializare.

La cinci luni după ce a anunțat că este transgender, Elliot Page le-a arătat fanilor de pe Instagram noua înfățișare. Schimbarea corporală prin care a trecut e majoră după ce și-a extirpat sânii. Actorul a trecut printr-o procedură chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar. A profitat și acum și-a arătat abdomenul lucrat la sală.

„Trans bb’s first swim trunks #transjoy #transisbeautiful”, a fost mesajul care a însoțit fotografia, care a strâns peste 2,2 milioane de aprecieri.

Actorul a surprins lumea divertismentului și pe cei peste 5 milioane de fani ai săi, arătându-și corpul de bărbat după o operație de mastectomie. Elliot nu poartă cămașă, are mușchi, pectorali și un zâmbet larg.

Postarea lui a strâns mai mult de un milion și jumătate de „aprecieri” în câteva ore, dar cu comentarii în care fanii l-au felicitat pentru curaj și zâmbetul minunat pe care l-a purtat. „Sunt așa de mândră de tine! (…) Ce zâmbet! Să ai o vară fericită! (…) Sunt mândră de tine! Aceasta e o poză a bucuriei pure”, au scris câțiva dintre fanii actorului.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta scăzută de sulf. Ce presupune și cum ne poate prelungi viața

Andreea Damian

De ce amână Meghan Markle decizia de a deveni mămică

Andreea Damian

„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei

Andreea Damian

Brenda din „Beverly Hills” e pe moarte. Shannen Doherty a făcut anunțul trist

Andreea Damian

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Trend alert: lampshading. Sau moda care face femeile să arate ca un abajur

Andreea Damian

Scrie un comentariu