Tabu
PEOPLESlider

Jean Claude Van Damme, dans viral pe piesa celor de la Morandi

Celebrul actor de filme de acțiune a realizat un dans pe piesa celor de la Morandi – Marius Moga și Randi – Andrei Ropcea. La cei 59 de ani ai săi îndrăgitul actor Jean Claude Van Damme a dansat pe piesa “Save Me” de la Morandi, devenind un videoclip viral, făcând trupa și mai cunoscută.
Zilele trecute Marius Moga și artiști lui de la DeMoga Music și Randi de la Famos Production au primit câte un video cu celebrul Jean Caude Van Damme care la 59 de ani dansează de nu mai poate pe piesa “Save Me” interpretată de cei doi soliști de la Morandi. Nu știm exact de ce a făcut acest lucru îndrăgitul actor de filme de acțiune, însă a făcut nu numai dansl viral dar și piesa celor de la Morandi să fie din nou în atenția fanilor și al producătorilor muzicali.

Poate așa Marius Moga și Randi vor fi invitați din nou cu piesa “Save Me” și cu trupa Morandi să meragă prin turnee. Se știe că Van Damme a fost de mai multe ori în România la filmări și a avut ocazia să asculte muzică românească. La un moment dat, aflat pe un aeroport, în timp ce făcea un live pe facebook, a intrat Shurubel la el în live și au început să vorbească. Deci actorul știe multe despre România și are idee despre obiceiurile de aici. Așa cum am mai spus, vedeta a fost de câteva ori în țara noastră după revoluție și a filmat pentru mai multe pelicule.

ARTICOLE SIMILARE

Ramona Olaru s-a trezit cu Poliția la ușa: „Când am deschis eram și cam dezbrăcată”

Andreea Damian

Cele șase beneficii pentru piele ale uleiului de broccoli

Andreea Damian

Cum a slăbit de fapt Beyonce după nașterea gemenilor? Totul despre dieta sa. FOTO

Andreea Damian

O studentă a inventat brățara care își schimbă culoarea în caz de hărțuire sexuală

realitatea

Cum alegi pantalonii de bărbați potriviți pentru tine

Tabu Tabu

Cea mai bună școală de balet din Viena „și-a încurajat” elevii să fumeze

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu