Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Jean Claude Van Damme, dans viral pe piesa celor de la Morandi

Celebrul actor de filme de acțiune a realizat un dans pe piesa celor de la Morandi – Marius Moga și Randi – Andrei Ropcea. La cei 59 de ani ai săi îndrăgitul actor Jean Claude Van Damme a dansat pe piesa “Save Me” de la Morandi, devenind un videoclip viral, făcând trupa și mai cunoscută.
Zilele trecute Marius Moga și artiști lui de la DeMoga Music și Randi de la Famos Production au primit câte un video cu celebrul Jean Caude Van Damme care la 59 de ani dansează de nu mai poate pe piesa “Save Me” interpretată de cei doi soliști de la Morandi. Nu știm exact de ce a făcut acest lucru îndrăgitul actor de filme de acțiune, însă a făcut nu numai dansl viral dar și piesa celor de la Morandi să fie din nou în atenția fanilor și al producătorilor muzicali.

Poate așa Marius Moga și Randi vor fi invitați din nou cu piesa “Save Me” și cu trupa Morandi să meragă prin turnee. Se știe că Van Damme a fost de mai multe ori în România la filmări și a avut ocazia să asculte muzică românească. La un moment dat, aflat pe un aeroport, în timp ce făcea un live pe facebook, a intrat Shurubel la el în live și au început să vorbească. Deci actorul știe multe despre România și are idee despre obiceiurile de aici. Așa cum am mai spus, vedeta a fost de câteva ori în țara noastră după revoluție și a filmat pentru mai multe pelicule.

ARTICOLE SIMILARE

Încă un MIT desființat. Suplimentele cu vitamina D și omega-3 NU previn cancerul și bolile cardiace

Andreea Damian

Cum să alegi un parfum sexy

Andreea Damian

Vopsirea părului | 9 greșeli care te fac să arăți mai în vârstă

Andreea Damian

Coronavirusul în Europa: epidemie sau „infodemie”?

Andreea Damian

Ce profesie ar fi avut Pavel Bartoş dacă nu se făcea actor?

Tabu Tabu

Cum a inspirat moda Rebelde o generație pop-punk latino

Andreea Damian

1 comentariu

Florentina 19 September 2020 at 15:33

I got the fuchsia and the aqua and they are both breathtaking. Love them!

Răspunde

Scrie un comentariu