Tabu
PEOPLE

Nea Marin a avut parte de aniversare pe patul de spital

Nea-Marin Barbu si sotia

S-a anunțat zilele trecute că unul dintre cei mai simpatice vedete de televiziune și coregrafii de muzică populară Marin Barbu, cunoscut drept Nea Marin, a ajuns la spital cu coronavirus. Și nu singur, ci alături de soția sa, însă împreună au avut parte de o aniversare în doi pe patul de spital.
Împreună cu soția sa Marin Barbu au aniversat 40 de ani de căsătorie. Însă dacă nu aveau coronavirus cei doi ar fi sărbătorit, probabil, acasă împreună. Astfel că vedeta de televiziune a publicat următorul mesaj pe rețelele de socialziare pe care apoi l-a retras de pe pagina sa oficială. “La mulți ani celor ce purtați numele sfânt al Fecioarei Maria! Vă dormim tuturor multă sănătate, iubire, iar Maica Sfântă să vă ocrotească și să vă binecuvânteze!

Noi sunten bine, încă la spital, ieri am aniversat 40 de ani de când ne-am unit destinele, azi ziua numelui… la bine și la greu, tot împreună! Aveți grijă de voi”, a scris cel care probabil îi administrează contul de instragram al vedetei, după care a șters mesajul și nu l-a mai publicat. Bărbatul și soția sa probabil că sunt în continuare internați în spital după ce au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus și au fost internați în spital la Matei Balș. Soția lui Marin Barbu se numește Mioara și amândoi s-au cunoscut la dansurile pe care le-au practicat împreună și apoi Cupidon și-a făcut treaba.

ARTICOLE SIMILARE

Care este secretul siluetei Andei Adam la cei 40 de ani pe care abia i-a împlinit

Tabu Tabu

Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Andreea Damian

SOC: O vedeta de la noi a pozat provocator in TABU!

realitatea

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

Andreea Damian

Cum arată iubita lui Florin Ristei? Seamănă leit cu Naomi Campbell. FOTO

Andreea Damian

Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Andreea Damian

1 comentariu

Michelina 19 September 2020 at 15:33

IT’S ALRIGHT,

Răspunde

Scrie un comentariu