Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Trucul care sporește eficiența unei măști de păr

Dacă ești obișnuită să folosești măști de păr și dorești să sporești eficiența acesteia, să știi că există un truc foarte simplu de realizat de mare ajutor în îngrijirea părului.

Părul are mult de suferit în sezonul cald, de aceea este nevoie să aplici periodic măști și produse special concepute pentru a reface textura părului, distrusă de razele UV dar și de sarea din mare. Există cu siguranță o serie de produse pe care le folosești pentru a-și hrăni și hidrata părul. De la creme de coafură până la măști hidratante: multe femei se bazează pe diverse tratamente, până când o găsesc pe cea care li se potrivește cel mai bine. Cu toate acestea, problema poate apărea atunci când nu găsesc nimic care funcționează într-adevăr așa cum și-ar dori. Dar nu intra în panică: există un truc foarte simplu care poate crește eficiența produselor (uneori) ineficiente la prima vedere.

Soluția perfectă pentru a spori eficiența măștilor de păr

Aplică în mod regulat o mască de păr pentru a-ți repara părul deteriorat, după șampon: asta știi. Dar ceea ce nu știai – cu siguranță – este că este posibil să sporești eficacitatea tratamentului, schimbând complet metoda. Ești obișnuită să distribui masca preferată pe părul ud, la duș, după ce l-ai spălat cu șampon, acordând o atenție deosebită lungimilor. Dar ceea ce funcționează mult mai bine este aplicarea tratamentului pe … părul uscat! Părul va putea absorbi și mai bine ingredientele active ale măștii. Ingredientele active pătrund, așadar, adânc în firul de păr. Odată ce masca este aplicată, leagă părul și lasă masca să acționeze cel puțin 30 de minute. Apoi, clătește părul și șamponează. Eficiență garantată!

ARTICOLE SIMILARE

All I Want For Christmas al lui Mariah Carey ajunge numărul 1 în SUA, în sfârșit

Andreea Damian

Secretele de frumuseţe ale androginului Andrej Pejic

Celebritati nascute pe 16 iulie!

realitatea

Bucataria dietetica – Legume la cuptor cu mozzarella

realitatea

Smokey eyes: joaca-te cu nuantele

realitatea

Sfântul Valentin te prinde singură? Câte poți face în această zi!

Andreea Damian

Scrie un comentariu