Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum a ajuns Tchikiboum, rochia care se poartă fără lenjerie intimă, să fascineze internetul

E peste tot. Rochia strânsă pe corp cu două cusături laterale ultra-îndrăznețe e semnată Marcia Wear, o etichetă franceză înființată nu demult care urmărește o modă sexy dar ecologică.

Pare că a fost desenată pentru Carrie Bradshaw. Rochia este purtată strâns, iar decupajele laterale nu permit purtarea lenjeriei intime, nici măcar tanga. Semnată Marcia Wear, această rochie numită Tchikiboum a fost proiectată de designerul parizian Emma Reynaud într-o logică a combinării modei sexy cu eco-responsabilitatea.

Caracterizată prin decupajele laterale și materialul elastic, rochia este un mare succes pe Instagram. Forma sa este concepută pentru a pune în valoare formele tuturor tipurilor de corp datorită unui joc inteligent de înnodare.

În decembrie, eticheta și-a prezentat piesa vestimentară statement în mici videoclipuri plasate sub semnul petrecerii, ca un memento că viața de noapte a existat și, odată cu aceasta, rochiile de seară.

Producție eco-responsabilă

Brandul Marcia Wear nu vrea doar să sărbătorească corpul femeilor. De asemenea, oferă un dulap ecologic responsabil fabricat în Franța. Începând din vara anului 2019, toate produsele oferite de marcă au fost proiectate fără resurse noi, din fibră de nailon Econyl® realizată din deșeuri. O fibră utilizată deja de multe mărci precum Burberry și H&M, cu linia sa Conscious.

ARTICOLE SIMILARE

Noul pandemicționar: covidiot, quarantini, locktail. Modul în care coronavirusul ne-a schimbat limbajul

Andreea Damian

Top 7 trenduri in manichiura pentru vara 2016

realitatea

Sia, gest impresionant: a plătit cumpărăturile tuturor clienților dintr-un magazin de Ziua Recunoștinței

Andreea Damian

Adrian Oianu: colectia numarul 10

realitatea

Gestul care a băgat-o pe Pamela Anderson într-o cușcă de animale, la Paris

Andreea Damian

Mai avem nevoie de povești? Despre storytelling în epoca vitezei

Ciocîrlan

Scrie un comentariu