Tabu
LIFE & LOVESlider

Femeile zodiacului pe care toți bărbații le doresc

Sunt femeile fatale ale zodiacului, pe care toți bărbații le doresc și pentru care ar face orice ca să le aibă. Pe lângă faptul că sunt irezistibile, au o personalitate puternică.

Gemeni

Foarte puține femei pot concura cu nativa din Gemeni. Are o personalitate complexă și cameleonică. Femeia Gemeni va ști de fiecare dată cum să se reinventeze astfel încât bărbatul din fața ei să o admire și mai mult și să cadă pradă farmecului ei. Este capabilă să atragă atenția oricui, deoarece este o parteneră minunată, spirituală și fermecătoare. În plus, știe să asculte și să își ajute partenerul să găsească cele mai bune soluții pentru problemele sale. Adoră să analizeze situațiile, să caute motive și să ofere sfaturi. Îi place la nebunie atunci când bărbatul de care este îndrăgostită ii povestește intențiile, dorințele, temerile sale, pe care le ascultă cu atenție și de care ține cont.

Leu

Femeia din zodia Leu este o regină, în toate privințele! Luminează orice încăpere doar prin simplă să prezența. Este puternică, foarte sigură pe ea și știe să se pună în valoare, indiferent de situație. Fiind un semn de foc, pasiunea este una dintre caracteristicile de baza ale nativei din această zodie. O Leoaică va pune întotdeauna suflet în tot ceea ce face, iar atunci când se îndrăgostește, lumea ei începe să se învârtă în jurul partenerului ei. Ea va oferi totul într-o relație, fără să stea pe gânduri. Va deveni o Leoaică blândă și caldă, romantică și sentimentală, gata să ofere totul. Femeia Leu este foarte loială, așa că nu va trebui să îi pui niciodată fidelitatea la îndoială.

Scorpion

Femeia Scorpion ar putea scrie o carte despre cum să mergi, să vorbești și să arăți ca să fascinezi un bărbat. Ea de-a dreptul irezistibilă, astfel că doar un bărbat complet indiferent nu răspunde la pasiunea din ochii și vocea ei. Fără să scoată un sunet, ea este capabilă să vorbească despre dragoste în toate limbile posibile.

Vărsător

Femeia Vărsător este plină de contradicții, imprevizibilă și schimbătoare, dar în același timp este și foarte înțeleaptă și are un suflet bun, generos, lucru care îi cucerește pe bărbații dornici de provocări. Rutina o omoară pe femeia Vărsător, care nu poate stă locului. Îi place să fie mereu în mișcare, motiv pentru care își va dori un partener care să țină pasul cu ea. Când îl va găsi, i se va dedică trup și suflet. Această nativă se îndrăgostește greu și îi poate fi dificil să se deschidă sufleteşte.

sursa

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 veste in trend toamna aceasta

realitatea

Cele mai picante bârfe de la petrecerea privată oferită de Prințul Charles

Andreea Damian

4 zodii lipsite de compasiune. Nu le pasă de suferinţa altora

Andreea Damian

No Time To Die este titlul noului film James Bond

Andreea Damian

Intervenţiile cu botox la subraţ împotriva transpirației: o fiţă sau chiar funcționează?

Andreea Damian

Gestul impresionant făcut de Jon Bon Jovi pentru bugetarii americani

Andreea Damian

Scrie un comentariu