Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cum arată și cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce a renunțat la televiziune

Rocsana Marcu a început o nouă viață în Londra, după ce a decis să părăsească România. Avea o carieră frumoasă pe meleagurile mioritice: era cântăreață și prezentatoare TV.

Dar, după ce s-a stabilit în capitala Angliei, vedeta s-a făcut agent imobiliar.

„Numele meu este Rocsana Marcu și vând proprietăți de peste 10 ani. Locuiesc în Winchmore Hill, sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate. Mi-am dat examenele la Londra și am început să lucrez ca agent imobiliar în nordul Londrei”, se prezintă Rocsana Marcu pe site-ul personal.

În plus, ea a urmat și cursuri pentru a se perfecționa în acest domeniu. „Când vorbim de imobiliare vorbim, de fapt, despre relația dintre oameni dintr-o perspectivă de afaceri. Și eu știu să relaționez cu oamenii, măcar prin prisma faptului că am fost prezentator TV atâția ani și că am experiență pe scenele muzicale. (…)
Am absolvit cursurile de agent imobiliar, acum mai fac unul ca să mă specializez și în obținerea finanțării. În plus, îmi place ceea ce fac, mai ales că mă pot ocupa și de fetițele mele. Sunt doar colaborator al unei agenții, nu lucrez altfel”, a declarat Rocsana Marcu pentru fanatik.ro.

Aceasta a ales Marea Britanie deoarece avea cunoștințe și prieteni deja stabiliți acolo.

De ani buni Rocsana Marcu activează în industria muzicală așa că nu are de gând să renunțe la această mare pasiune a sa. Va continua să cânte la evenimente, în weekenduri. „Voi cânta în continuare, dar la evenimentele din weekend. Acum, când se relaxează restricțiile și aici și începe sezonul nunților, voi avea de lucru și cu muzica. Nu am renunțat la muzică, dar acum sunt concentrată pe noua mea carieră”, a mai dezvăluit Rocsana Marcu.

De altfel, câștigă sume frumoase cântând la diferite evenimente, potrivit Viva.

ARTICOLE SIMILARE

Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy și provocatoare într-o reclamă la lenjerie intimă

Andreea Damian

S-a lansat Disney Plus, dar clienții companiei au întâmpinat probleme în primele ore de la lansare

Andreea Damian

Ce mare s-a făcut Codrin, fiul actriței Danielei Nane

Tabu Tabu

Vedetele care apar cel mai mult în lenjerie intimă în filme

Andreea Damian

Detaliul surprins în primele imagini oficiale cu Prințul Louis la botez. Puțini l-au observat

Andreea Damian

Orașele plutitoare – soluția salvatoare a ONU pentru populațiile afectate de schimbările climatice

Andreea Damian

Scrie un comentariu