Home > Vedete > De ce nu are voie Ioana Ginghină să vorbească despre noul iubit

De ce nu are voie Ioana Ginghină să vorbească despre noul iubit

ioana ginghină

Încântătoarea actriță de seriale de telenovele și de teatru este fericită și trăiește de cinci luni o nouă poveste de dragoste. Din păcate, Ioana Ginghină nu are voie să vorbească despre noul iubit care lucrează în turism, așa că se rezumă doar la a povești cât este de fericită și ce pregatete pentru următoarea perioadă.

Mamă, femeie de afaceri, actriță și vedetă de televiziune, Ioana Ginghină se simte bine în pielea ei. În ultima vreme femeia strălucește la propriu și acest lucru se vede. Chiar dacă merge la sala și are grijă de ea femeia nu-și neglijează îndatoririle de mama și nici nu-și lasă proiectele deoparte. Puțini știu că după divorțul de Alexandru Papadopol femeia nu s-a aruncat într-o relație de dragul de a nu mai fi singură, însă și-a găsit marea dragoste. Încă de anul trecut și au trecut deja cinci luni de când se iubește cu un bărbat mai tânăr cu câțiva ani care lucrează în turism. Și care nu-și dorește să se vorbească despre el și i-a spus și ei acest lucru.

Așa că vedetă îi respectă decizia și nu oferă foarte multe informații despre bărbatul care o face fericită și cu care a petrecut și sărbătorile de iarnă. Fiica să Ruxandra deja l-a cunoscut și se înțeleg foarte bine. “Nu vreau să vorbesc despre el pentru că mi-a cerut acest lucru. Nu este persoană publică și nici nu vrea să fie. Eu sunt fericită, îmi doream o relație, eram pregătită și mă bucur că a venit. Nu am cine știe ce așteptări, însă mă bucur că s-a întâmplat”, a povestit Ioana Ginghină pentru Tabu. S-ar părea că actrița și noul iubit s-au cunoscut când ea a colaborat cu firma unde el lucrează. Momentan vedetă se pregătește pentru aniversarea școlii ei de actorie care va avea loc la final de luna.

Articole asemanatoare
Ioana Ginghina si Ruxi editie speciala online de Pasti
Ioana Ginghină da petrecere aniversară într-o ediţie specială de Paşti
rona hartner
Cum arătau Rona Hartner și Ioana Ginghină în adolescență
ioana-ginghina planuri
Ce proiecte noi are Ioana Ginghină în perioada de stat acasă
ioana-ginghina-ce face acasa
Ce s-a apucat să facă Ioana Ginghină de când stă acasă

Comenteaza acest articol

De ce nu are voie Ioana Ginghină să vorbească despre noul iubit

by Tabu Tabu   1 min
0