Tabu
PEOPLESlider

Motivul pentru care Mario Fresh a lipsit de la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram

Alexia Eram a absolvit facultatea în urmă cu doar câteva zile, iar marele absent de la eveniment a fost iubitul său, cântărețul Mario Fresh. Absența sa a dat naștere speculațiilor, iar mulți s-au grăbit să insinueze că relația dintre ei e de cale să se rupă.

Mario Fresh nu a fost lângă iubita sa când a primit diploma de absolvent, pentru că în luna iulie are o agendă plină de evenimente și concerte pe care trebuie să le onoreze. În schimb, Alexia a fost susținută de familia sa.

De altfel, Mario a scris și pe contul personal de Instagram o postare în care s-a plâns fanilor de programul extrem de aglomerat pe care îl are și de faptul că abia găsește timp să se odihnească puțin.

„În ultimele două săptămâni am zburat trei săptămâni. Am cel mai nebun iulie din viața mea. Madalin Moșoiu mi-a pus 20 de concerte și încă nu se oprește. Ursule, vrei să mor? Să-l oprească cineva please”, a fost mesajul pe care l-a scris Mario Fresh, în dreptul a două imagini în care apare stând în avion și fiind vizibil obosit.

Alexia Eram a absolvit cursurile instituției University For the Creative Arts, din Anglia. Fiica Andreei Esca e de acum specialistă cu acte în regulă în marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei.

ARTICOLE SIMILARE

Celia, strigăt de disperare pentru un copil: ”Vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine!”

Tabu Tabu

Modul în care Celia și-a chemat sufletul pereche în urmă cu opt ani!

Tabu Tabu

Ce studii are Gina Pistol. Incredibil ce job-uri a avut înainte de a intra în televiziune

Andreea Damian

Această rutină de exerciții fizice nu este doar eficientă, ci și economisitoare de timp

Andreea Damian

Femeile si barbatii pot fi doar prieteni?

realitatea

Un nou studiu arată cum schimbă afecțiunea ADN-ul copiilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu