Tabu
Image default
PEOPLESlider

Tom Cruise, greu de recunoscut! Apariție șocantă, cu fața umflată

Chipul actorului a apărut transformat sâmbătă, 9 octombrie, la un joc de baseball. Prezența lui nu a trecut neobservată și a lăsat loc pentru multe întrebări.

Imediat după filmarările pline de evenimente de la Mission Impossible 7, Tom Cruise s-a bucurat de o seară liniștită cu familia sa. Alături de fiul său, Connor, în vârstă de 26 de ani, actorul a participat sâmbătă seara la un joc de baseball la San Francisco. Dar nu întâlnirea a captivat susținătorii, ci însuși Tom Cruise.

Cu chipul umflat, mai ales în zona obrajilor și bărbiei, vedeta americană a apărut metamorfozată în fotografii, dezvăluite de Page Six. Actorul în vârstă de 59 de ani a fost remarcat de mai mulți spectatori, devenind ținta fotografilor.

Chirurgie estetică sau bătrânețe?

Unii fani s-au întrebat dacă actorul din Top Gun a suferit o intervenție chirurgicală estetică. „Ce și-a făcut la față?”, a întrebat un utilizator. „Are o reacție alergică ??”, a glumit altcineva. Unii l-au apărat pe Tom Cruise, totuși, susținând că aspectul său este firesc. „Încă arată grozav pentru vârsta lui. Are aproape 60 de ani”, a comentat altul. Printre nenumăratele critici, mai multe persoane de pe Twitter au speculat chiar că bărbatul din tribune nu este actorul însuși, ci că este o sosie.

ARTICOLE SIMILARE

De ce o detestă pe Meghan Markle prietenii prințului Harry

Andreea Damian

Fitoterapie: trei plante pentru stimularea sistemului imunitar

Andreea Damian

Meghan, ducesă de Sussex, și-a câștigat un nou titlu

Andreea Damian

Regina Elisabeta a II-a, la prima acțiune publică de la începutul pandemiei. Cum a fost surprinsă

Andreea Damian

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

realitatea

Prințul Harry, în pericol după ce s-a mutat în Canada? Experții regali au făcut anunțul

Andreea Damian

Scrie un comentariu