Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prima reacție a Andreei Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formau de mai bine de un an unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Vestea că cei doi s-au despărțit în mare secret i-a șocat pe fani.

Niciunul dintre ei nu a făcut declarații despre motivul despărțirii, dar conform informațiilor apărute în presă, se pare că bărbatul nu s-ar fi acomodat cu ritmul de viață al artistei. Tibi Argint era foarte distant cu fiicele Andreei Bălan, ba mai mult evita cât mai mult toată această atmosferă de familie.

Andreea Bălan a plecat în vacanță, după ce în presă au apărut zvonuri că s-a despărțit de Tiberiu Argint, bărbatul alături de care își refăcuse viața după divorțul de George Burcea. Vedeta este acum în Egipt, unde se bucură de soare și momente de neuitat.

Le-a luat cu ea și pe mama și fiicele sale. Acestea s-au dus într-un resort de lux din Sharm El Sheikh, iar micuțele se bucură din plin de activitățile de acolo.

Artista a publicat o fotografie cu ea cu zâmbetul larg în dreptul căreia a scris un mesaj. „Călătorește și du-te acolo unde vrea inima ta.”, a spus Andreea Bălan.

ARTICOLE SIMILARE

Guma de mestecat fără zahăr ar putea ajuta la combaterea cariilor dentare

Andreea Damian

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Andreea Damian

5 for beauty by ABAcademy Make-Up

realitatea

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

Andreea Damian

Preparatul coreean care ne crește imunitatea față de Covid-19

Andreea Damian

Coaja de păstârnac și florile de castravete dictează tendințele alimentare în 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu