Tabu
PEOPLESlider

Prima reacție a Andreei Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formau de mai bine de un an unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Vestea că cei doi s-au despărțit în mare secret i-a șocat pe fani.

Niciunul dintre ei nu a făcut declarații despre motivul despărțirii, dar conform informațiilor apărute în presă, se pare că bărbatul nu s-ar fi acomodat cu ritmul de viață al artistei. Tibi Argint era foarte distant cu fiicele Andreei Bălan, ba mai mult evita cât mai mult toată această atmosferă de familie.

Andreea Bălan a plecat în vacanță, după ce în presă au apărut zvonuri că s-a despărțit de Tiberiu Argint, bărbatul alături de care își refăcuse viața după divorțul de George Burcea. Vedeta este acum în Egipt, unde se bucură de soare și momente de neuitat.

Le-a luat cu ea și pe mama și fiicele sale. Acestea s-au dus într-un resort de lux din Sharm El Sheikh, iar micuțele se bucură din plin de activitățile de acolo.

Artista a publicat o fotografie cu ea cu zâmbetul larg în dreptul căreia a scris un mesaj. „Călătorește și du-te acolo unde vrea inima ta.”, a spus Andreea Bălan.

ARTICOLE SIMILARE

Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”

realitatea

Lucrare de artă Banksy găsită pe un garaj din Țara Galilor, vândută pentru o cifră cu șase zerouri

realitatea

Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii

realitatea

ȘOCANT! Unde s-a ajuns în războiul dintre Reghe și Prodanca! Fiul celor 2 a ajuns de urgență la spital, tatăl i-a dat ignore total

Tabu Tabu

Un nou divorț cutremură showbiz-ul! Fosta membră ASIA se desparte de soț

Andreea Damian

Mihai Morar a urcat să ia masa la Capra, cabana măturată de avalanșe! Ce riscă prezentatorul

Andreea Damian

Scrie un comentariu