Tabu
Image default
PEOPLESlider

Reghe şi iubita lui au aflat sexul copilului. Când li se va naște bebelușul

Laurențiu Reghecampf şi iubita lui au aflat sexul copilului. La ultimul control la care femeia a fost, a aflat că sunt șanse de 80% ca bebelușul să fie băiat, întocmai cum Reghe și-a dorit.

Medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Iar acest lucru se va întâmpla peste câteva zile, mai exact vineri, scrie Cancan.ro.

Privind data naşterii, Corina Caciuc va aduce pe lume bebeluşul în mai 2022, între 15 și 20 ale lunii. Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Jr., rezultat din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noua sa iubită, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lucru ce poate fi observat din primele imagini cu cei doi împreună.

Reghe a depus actele de divorț

Antrenorul celor de la CSU Craiova a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, relația dintre cei doi soți este din ce în ce mai aproape de un deznodământ.

Aceștia formează un cuplu din anul 2008. Deși părea o căsnicie care nu duce lipsă de absolut nimic, acum, tehnicianul în vârstă de 46 de ani pare că vrea să înceapă o nouă etapă a vieții sale, însă cu o altă femeie.

ARTICOLE SIMILARE

Retete de vara – Salata racoritoare cu cus-cus

realitatea

Cristina Cioran, acuzații dure la adresa fostului iubit: ”Să își achite ce are de achitat”

Andreea Damian

Cine este femeia care a depășit-o pe moștenitoarea L’Oréal, devenind cea mai bogată femeie din lume

Andreea Damian

Cum arată iubita lui Florin Ristei? Seamănă leit cu Naomi Campbell. FOTO

Andreea Damian

De ce ne e foame (și ne îngrășăm puțin) în sezonul rece – nu e o legendă!

realitatea

Vedete nascute pe 28 august!

realitatea

Scrie un comentariu