Tabu
FASHIONSlider

Ralph Lauren a lansat colecţia de toamnă dedicată „Prietenilor tăi”, cu ocazia aniversării de 25 de ani

Casa de modă americană Ralph Lauren a colaborat cu producătorii serialului „Prietenii tăi” pentru a lansa o colecţie de toamnă cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, pe 22 septembrie 1994.

E adevărat, succesul serialul se datorează glumelor lui Chandler, cuvintelor de „înțelepciune” rostite de Joey sau poate scenei în care Ross merge să se bronzeze la salon. Dar nu putem să nu oferim un credit stilului atemporal al lui Rachel Green. Sigur, mai este vorba și despre coafura ei care a inspirat mii de femei, dar garderoba personajului ei nu poate fi trecută cu vederea.

Pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare de la difuzarea pe micul ecran a episodului pilot – „The One Where It All Began”, designerul de modă american, Ralph Lauren, a creat o colecție dedicată lui Rachel.

Colecţia The One Where They Wear Ralph Lauren a rămas fidelă aspectelor clasice, personalizate ale mărcii, dar a adus şi elemente specifice anilor 1990.Campania publicitară a cuprins şedinţe foto în locuri reprezentative pentru serial, precum cafeneaua Central Perk.

Cele 74 de elemente din colecţie, care amintesc de vestimentaţia lui Rachel Green, interpretată de actriţa Jennifer Aniston, valorează între 30 şi 3.000 de dolari. Printre altele, colecţia cuprinde piese gri simple, un pulover tricotat, fuste cu imprimeuri animalice, pantaloni în carouri, amintind de moda anilor 1990.

Dar colecția nu este concentrată din punct de vedere tehnic pe Rachel, dar trebuie să avem în vedere că stilul ei îl depășește cu mult pe cel al colegilor săi din distribuție.

Produsele rezultate în urma colaborării pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a companiei Ralph Lauren şi din magazine. În plus, acestea vor fi vândute şi în lanţul de magazine de lux american Bloomingdale.

Pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului „Prietenii tăi” vor proiecta 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite ale Americii.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Theo Rose și Alex Leonte, împreună la aceeași petrecere. Cum a reacționat Anghel Damian

Andreea Damian

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Andreea Damian

O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie

Andreea Damian

Monica Bellucci, căsătorie în stil Italian cu Dior

realitatea

De Valentine’s Day fii romantica!

realitatea

Smiley, victima unei escrocherii! Mesaj pentru fani

Andreea Damian

Scrie un comentariu