Tabu
FASHIONSlider

Max Mara a propus eleganța serviciilor secrete la săptămâna modei din Milano

De asemenea, Fendi se întoarce în anii ’70 cu multe haine croșetate, în timp ce Missoni este concentrate pe divertismentul retro.

Că tot spuneam că Brosnan crede că următoarul agent 007 ar trebui să fie femeie, iată ea a ajuns la sediul Max Mara din Milano. La prezentarea de primăvară/vară a mărcii italiene pentru 2020 de joi, spionage chic a fost principalul subiect al unei colecții care a arătat că agenții femei ai serviciilor secrete din anii ’60 sunt iar la modă.

Max Mara colecția primăvară/vară 2020 la săptămâna modei de la Milano

Mai târziu, Fendi și-a reconfigurat estetica, în cel de-al doilea sezon, fără regizorul co-creativ pe termen lung, Karl Lagerfeld. Ca și alte case de modă care au avut prezentări în această săptămână a modei, brandul a evocat marile logo-uri și produsul Insta-friendly pentru a se concentra pe un aspect mai nostalgic. Jachete matlasate cu imprimeu retro, croșetat în două piese au adus un omagiu sărbătorilor din anii 70. Fendi a folosit multă piele de căprioară și diverse blănuri care, în ciuda presiunii crescute din partea grupurilor pentru drepturile animalelor și a angajamentelor din partea altor case de lux pentru a nu le mai folosi, Fendi continuă să le folosească.

Propunerea Fendi pentru colecția de primăvară/vară 2020 la săptămâna modei de la Milano

Margherita Missoni a fost reprezentanta modei italiene responsabilă cu distracția în ziua a doua a evenimentului. Designerul de a treia generație a preluat recent eticheta M Missoni a casei și intenționează să atragă un public nou prin vânzarea produselor la un preț competitiv. Și-a organizat ieșirea inaugurală într-un tramvai care circula prin centrul Milano, luând pe parcurs noi pasageri care prezentau colecția SS20 pe parcursul a cinci stații. Colecția s-a inspirat din arhiva Missoni, din care a luat imprimeuri și țesături niciodată văzute pentru a realiza o estetică proaspătă – dar în mod distinct Missoni.

una dintre modelele colecției Missoni primăvară/vară 2020 de la săptămâna modei de la Milano

ARTICOLE SIMILARE

Zoe Kravitz va juca rolul Catwoman în filmul nou „The Batman”

realitatea

S-a scris istorie la Premiile Oscar 2020. Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

Spike reacționează după a fost prins cu fosta soție a lui Bordea

Andreea Damian

Lori Collin la V for Vintage

realitatea

Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului

Andreea Damian

Aerul poluat ridică riscul de avort cu 50% – studiu

Andreea Damian

Scrie un comentariu