Tabu
Image default
PEOPLESlider

Se reunește trupa ASIA. Cum și-a convins Iana Novac fostele colege să urce iar pe scenă

Iana Novac, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, urmează ca luna viitoare să aniverseze 20 de ani de carieră.

Pentru a marca acest lucru, cântăreața va organiza un eveniment de zile mari, iar surpriza cea mare va fi reunirea trupei care a consacrat-o.

Iana a mărturisit, spre bucuria fanilor ”A.S.I.A”, că pe data de 7 iunie se vor auzi, din nou, cele mai apreciate piese ale trupei de fete.

„Pe 7 iunie la Sala Palatului voi sărbători 20 de ani de activitate artistică. Eu am făcut parte din Trupa A.S.I.A și mi se părea normal ca la concertul meu aniversar să fie alături de mine”, a spus Iana Novac, notează Viva.

Vedeta se declară mai mult decât încântată pentru faptul că Sorana, Anka și Alina au răspuns afirmativ propunerii sale, în contextul în care niciuna nu-și mai dorește să activeze în formula de patru.

Astfel, cu această ocazie, când se vor cânta cele mai ascultate piese, care se fredonează și acum la petreceri, Iana Novac a ținut să-i anunțe pe admiratorii ”A.S.I.A” că ziua de 7 iunie ar putea fi, cel mai probabil, ultima șansă de a luat parte la un concert al vechii trupe.

”Pentru mine faptul că au răspuns afirmativ invitației mele înseamnă și mai mult, fiindcă nici una nu își mai dorea reuniunea, dar au fost atât de drăguțe să mă susțină și să fie lângă mine

în cel mai important concert al carierei mele. Așadar s-ar putea să aveți ocazia să vedeți trupa A.S.I.A pentru ultima oară pe scenă, așa că nu ratați concertul. Vom cânta cele mai de succes piese ale trupei: ‘Inima mea’, Dă-mi nopțile înapoi’, ‘O cireașă amară’, ‘Trenul pierdut’ și multe altele”, a mai declarat îndrăgita artistă.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit. Cum a fost surprinsă ducesa

Andreea Damian

Haute Couture | Cele mai frumoase rochii de mireasă din colecțiile primăvară/vară 2021

Andreea Damian

Dubița antistres | Și-a dat demisia și s-a mutat într-o căsuță mobilă. Cum s-a schimbat viața ei

Andreea Damian

Elasticele de păr scrunchie sunt din nou la modă: sunt ridicole, dar distractive și fabulos de practice

Andreea Damian

Cum arată iubitul Iuliei Albu și ce mesaj a avut pentru el

Tabu Tabu

Cum arată Aurel Moldoveanu la 60 de ani. Operațiile estetice l-au transformat! Abia îl recunoști

Andreea Damian

Scrie un comentariu