Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Cupping facial | Tratamentul de frumusețe care ajută la combaterea ridurilor

După rola de jad sau masajul cu piatra gua sha, cuppingul facian este se pare în tendințele de frumusețe în 2021. Descoperiți numeroasele sale beneficii pentru piele!

În jurul vârstei de 25 sau 30 de ani încep să apară primele semne ale îmbătrânirii pielii. Fața începe să-și piardă fermitatea. Unele riduri de expresie sunt mai pronunțate, iar petele nu dispar atât de ușor. Pentru a combate cel mai bine aceste semne sau chiar a le inversa, folosim creme anti-îmbătrânire și anumite tehnici de masaj.

Cea mai populară tehnică de combatere a ridurilor a fost identificată recent pe Tik Tok. Se numește cupping facial. Nu este un tratament nou și constă în masarea feței cu o ventuză! Obiectivul? Combate ridurile și remodelează forma feței.

Cupping Therapy: ce este

Cupping – sau Cupping Therapy – este o practică folosită în medicina antică chineză pentru a trata durerea, rigiditatea musculară și chiar problemele de respirație. Prin aspirație (aspirând astfel aerul prezent în căni de sticlă și aplicat pe pielea rece) sau prin căldură (de obicei cu un chibrit pornit rapid în cupă și aplicat pe corp) creează un efect de aspirație. Golirea care provine „trage” pielea și vasele de sânge înspre cupele în sine și astfel se creează semnele evidente. Mai simplu spus, cuppingul se crede că atrage sângele în zonele în care este aplicat și, astfel, îmbunătățește circulația prin slăbirea mușchilor și a articulațiilor.

Masajul în cupă este folosit și pentru combaterea celulitei și, cu precauție, chiar și pe față, ca tratament anti-îmbătrânire. Acest lucru se datorează faptului că este capabil să miște stagnarea și să stimuleze micro circulația chiar și adânc în țesuturi.

Cuppingul facial, aliatul în lupta contra ridurilor și cearcănelor

Cuppingul facial se realizează cu cupe de silicon mai mici așezate pe față și presate ușor pentru a ridica țesuturile.

Efectele acestui masaj sunt o îmbunătățire generală a circulației sângelui și o întinerire a țesuturilor, care primesc mai mult oxigen. Producția de colagen este stimulat și pielea feței este mai compactă și luminoasă. Cupping facial are, de asemenea, o acțiune de tonifiere asupra zonelor care tind să se relaxeze, precum gâtul, precum și reducerea cusururilor și reducerea aspectului ridurilor. Mai mult, dacă este efectuat corect, tratamentul are efecte decongestionante și detoxifiante chiar și pentru zona afectată de obicei de cearcănele și pungile.

Împreună cu cupele, un amestec de produse pentru piele este de asemenea utilizat în Facial Cupping care, datorită masajului, pătrunde mai adânc, pentru o acțiune sporită.

Beneficiile terapiei cupping

Experții în îngrijirea pielii explică faptul că acest proces crește circulația sângelui, stimulează producția de colagen și elastină. Rezultat? Piele fermă și întinerită. În plus, acest tip de masaj înfrumusețează tenul care devine vizibil mai strălucitor. Ventuza are și avantajul relaxării mușchilor (și, prin urmare, a pielii).

În mod clar, cuppingul facial este un tratament facial anti-îmbătrânire dovedit, fiind realizat în doar câteva minute pe zi. După efectuarea acestuia, este posibil să observați niște urme roșii pe față, care vor dispărea foarte repede. Cu toate acestea, utilizarea acestui obiect nu este recomandată persoanelor cu probleme de circulație a sângelui.

ARTICOLE SIMILARE

Antidepresivele funcţionează în ciuda controverselor – STUDIU

Dora Constantinovici

Barack Obama, declarație surprinzătoare: „Femeile sunt indiscutabil mai bune decât bărbații”

Andreea Damian

AntiDot | Punct și de la Capăt în Creativitate

Ciocîrlan

Online & Live ⎢ Panorama comunismului în România

Ciocîrlan

Bărbaţii sud-coreeni folosesc machiaj pentru a avea succes

Cea mai reusita operatie estetica din Romania!

Scrie un comentariu