Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Sephora rupe colaborarea cu fiica lui Lori Loughlin din cauza scandalului de corupție

Lumea universitară de peste Ocean este zguduită de un scandal de corupţie. 33 dintre cele mai înstărite familii din Statele Unite sunt acuzate că au plătit locuri pentru copiii lor, în cele mai renumite universităţi.

Printre părinții acuzați de dare de mită se regăsesc actrița Lori Loughlin și soțul acesteia, creatorul de modă Mossimo Giannulli. Cuplul se presupune că a plătit 500.000 de dolari pentru ca fiicele lor, Olivia și Isabella, să fie admise la USC (Universitatea din California de Sud), pretinzând că sunt sportive.

Din nefericire, mezina lor – Olivia – are cel mai mult de suferit. Mai exact, tânăra de 19 ani a aflat că Sephora a decis să înceteze colaborarea cu ea. Renumitul brand de produse cosmetice a anunțat joi printr-un comunicat că nu va mai vinde produsele de make-up din colecția Olivia Jade, la presiunea opiniei publice.

„După o analiză atentă a evoluțiilor recente, am luat decizia de a încheia imediat parteneriatul Sephora Collection cu Olivia Jade”, a anunțat compania și a scos imediat produsele de pe site-ul Sephora.com. Sephora dovedește astfel că-și respectă mai mult clientele, care au amenințat compania câteva zile la rând că vor boicota produse.

Olivia este un social media influencer foarte apreciat în Statele Unite, cu peste 2 milioane de urmăritori. Tânăra a făcut furori cu tutoriale de make-up pe Instagram și YouTube, unde promova produse Sephora. Aceasta lansase  colecția Olivia Jade x Sephora Bronze & Illuminate Palette, anul trecut, în luna decembrie, și includea iluminatoare, farduri de pleoape, farduri de obraz, etc.

ARTICOLE SIMILARE

Trump i-a făcut cadou lui Kim Jong un trailer în stil Hollywood pentru pace

realitatea

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose pe timpul sarcinii. FOTO într-un overall mulat, care i-a scos în evidență burtica de gravidă

Andreea Damian

Celebrităţi care nu apreciază şamponul

Pictura cu diamante, un nou hobby descoperit în timpul pandemiei

Andreea Damian

Larisa Iordache și Cristian Chiriță și-au ales nașii. Cine vor fi părinții lor spirituali și când va avea loc nunta

Andreea Damian

Care este cea mai mare suferință a Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Scrie un comentariu