Tabu
Image default
BEAUTYPEOPLESlider

Sephora rupe colaborarea cu fiica lui Lori Loughlin din cauza scandalului de corupție

Lumea universitară de peste Ocean este zguduită de un scandal de corupţie. 33 dintre cele mai înstărite familii din Statele Unite sunt acuzate că au plătit locuri pentru copiii lor, în cele mai renumite universităţi.

Printre părinții acuzați de dare de mită se regăsesc actrița Lori Loughlin și soțul acesteia, creatorul de modă Mossimo Giannulli. Cuplul se presupune că a plătit 500.000 de dolari pentru ca fiicele lor, Olivia și Isabella, să fie admise la USC (Universitatea din California de Sud), pretinzând că sunt sportive.

Din nefericire, mezina lor – Olivia – are cel mai mult de suferit. Mai exact, tânăra de 19 ani a aflat că Sephora a decis să înceteze colaborarea cu ea. Renumitul brand de produse cosmetice a anunțat joi printr-un comunicat că nu va mai vinde produsele de make-up din colecția Olivia Jade, la presiunea opiniei publice.

„După o analiză atentă a evoluțiilor recente, am luat decizia de a încheia imediat parteneriatul Sephora Collection cu Olivia Jade”, a anunțat compania și a scos imediat produsele de pe site-ul Sephora.com. Sephora dovedește astfel că-și respectă mai mult clientele, care au amenințat compania câteva zile la rând că vor boicota produse.

Olivia este un social media influencer foarte apreciat în Statele Unite, cu peste 2 milioane de urmăritori. Tânăra a făcut furori cu tutoriale de make-up pe Instagram și YouTube, unde promova produse Sephora. Aceasta lansase  colecția Olivia Jade x Sephora Bronze & Illuminate Palette, anul trecut, în luna decembrie, și includea iluminatoare, farduri de pleoape, farduri de obraz, etc.

ARTICOLE SIMILARE

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina

Andreea Damian

Mască de gaze și pantofi decupați stil diavoliță – Jandarmeria are de unde alege

Dora Constantinovici

PASTILA de ARTĂ ⎪ Édouard Manet și prietenii săi din presă

Ciocîrlan

Anda Adam singură la sala de sport în plină pandemie. Ce a decis să facă vedeta

Tabu Tabu

SORA lui Catrinel Menghia e la fel de frumoasa! FOTO!

realitatea

Evenimente culturale de Ziua României

Ciocîrlan

Scrie un comentariu