Home > beauty > Sephora rupe colaborarea cu fiica lui Lori Loughlin din cauza scandalului de corupție

Sephora rupe colaborarea cu fiica lui Lori Loughlin din cauza scandalului de corupție

Sephora

Lumea universitară de peste Ocean este zguduită de un scandal de corupţie. 33 dintre cele mai înstărite familii din Statele Unite sunt acuzate că au plătit locuri pentru copiii lor, în cele mai renumite universităţi.

Printre părinții acuzați de dare de mită se regăsesc actrița Lori Loughlin și soțul acesteia, creatorul de modă Mossimo Giannulli. Cuplul se presupune că a plătit 500.000 de dolari pentru ca fiicele lor, Olivia și Isabella, să fie admise la USC (Universitatea din California de Sud), pretinzând că sunt sportive.

Din nefericire, mezina lor – Olivia – are cel mai mult de suferit. Mai exact, tânăra de 19 ani a aflat că Sephora a decis să înceteze colaborarea cu ea. Renumitul brand de produse cosmetice a anunțat joi printr-un comunicat că nu va mai vinde produsele de make-up din colecția Olivia Jade, la presiunea opiniei publice.

„După o analiză atentă a evoluțiilor recente, am luat decizia de a încheia imediat parteneriatul Sephora Collection cu Olivia Jade”, a anunțat compania și a scos imediat produsele de pe site-ul Sephora.com. Sephora dovedește astfel că-și respectă mai mult clientele, care au amenințat compania câteva zile la rând că vor boicota produse.

Olivia este un social media influencer foarte apreciat în Statele Unite, cu peste 2 milioane de urmăritori. Tânăra a făcut furori cu tutoriale de make-up pe Instagram și YouTube, unde promova produse Sephora. Aceasta lansase  colecția Olivia Jade x Sephora Bronze & Illuminate Palette, anul trecut, în luna decembrie, și includea iluminatoare, farduri de pleoape, farduri de obraz, etc.

Articole asemanatoare
Felicity Huffman
Actrițe de la Hollywood, acuzații grave: au dat mită ca să-și vadă copiii la universități de elită
Fonduri de ten pentru sezonul rece
Idei de cadouri pentru Crăciun pentru ea!
Lacuri de unghii cu miros fructat

Comenteaza acest articol

Sephora rupe colaborarea cu fiica lui Lori Loughlin din cauza scandalului de corupție

by Andreea Damian   1 min
0