Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Louis Tomlinson de la One Direction, îngenunchiat de durere, la doi ani de la decesul mamei sale

Felicite Tomlinson, sora cântărețului Louis Tomlinson, a murit în condiții suspecte la doar 18 ani. Tânăra era foarte cunoscută pe Instagram, unde avea aproape 1,3 milioane de urmăritori, și visa să devină creatoare de modă.

Sora artistului a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Londra, iar potrivit primelor informații, decesul ar fi survenit în urma unui atac de cord. Tânăra s-a prăbușit la pământ, miercuri după amiază. Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului, însă potrivit Daily Mail, în casa ei n-au fost găsite droguri ori alte substanțe.

View this post on Instagram

Family ❤️

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Din nefericire, medicii care au fost chemați să o resusciteze n-au mai putut să facă nimic pentru Felicite.

Potrivit BBC, Louis Tomlinson e devastat de durere. Cum a aflat de moartea ei, acesta și-a anulat toate angajamentele. Suferința lui este cu atât mai mare cu cât în 2016, fostul membru al trupei One Direction și-a pierdut mama, la scurt timp după ce aceasta fusese diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie. Johannah Deakin avea doar 43 de ani.

Louis a compus și un cântec inspirat de durerea pierderii mamei sale și include versul: „I’ll be living one life for the two of us” (Voi trăi cât pentru amândoi). „A fost ceva ce trebuia să-mi iau de pe suflet. Obișnuiam să-mi întreb mereu mama multe lucruri – când aveam nevoie de un sfat, o sunam prima oară pe mama”, a mărturisit artistul de 27 de ani, la Radio 1 Newsbeat.

Louis Tomlinson i-a cântat suroriii sale acest cântec, prima oară, iar momentul a fost „dificil”, pentru că „nu vroia să o întristeze și pe ea”.

ARTICOLE SIMILARE

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Andreea Damian

Fading Borders ⎪ România la Bienala de la Veneția din 2021

Ciocîrlan

Brian May, chitaristul trupei Queen, în stare gravă la spital

Andreea Damian

Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Primarul Cîmpeni PSD Călin Andreș și colega viceprimar Vera Dorina Cristescu au mutilat un platan premiat

Dora Constantinovici

La ce viciu a renunțat Lili Sandu de când e însărcinată?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu