Home > Fashion > Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Rihanna

Fanii apreciază că Rihanna își promovează colecția de haine în magazinul pop-up din New York și pe Twitter folosind manechine cu burtică și șolduri late.

Artista în vârstă de 31 de ani face un pas mare spre creșterea incluziunii și a diversității corpului în lumea modei. Când Rihanna și-a deschis primul magazin cu îmbrăcăminte din colecția Fenty a îmbrăcat manechine „plinuțe”. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Fanii ei au aplaudat alegerea făcută și le-a plăcut să vadă manechine care reflectă forma reală a corpului femeii. Cântăreața din Barbados a vrut să se asigure că oamenii își dau seama că oricine îi poate purta hainele.

Încă de când s-a lansat în industria de fashion, Riri a promis că va crea haine pentru femei de toate dimensiunile, rasele, formele și vârstele. Și evident, s-a ținut de cuvând iar asta i-a crescut raitingul. Se știe foarte bine deja că Rihanna susține prin toate campaniile sale corpul uman în toate formele, culorile și mărimile lui, iar pentru acest fapt artista este din ce în ce mai susținută și iubită.

Rihanna şi-a lansat luna trecută o nouă colecţie de haine şi accesorii în cadrul unui magazin exclusivist din Paris. Aceasta include articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi ochelari de soare şi este disponibilă online din 29 mai.

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

by Andreea Damian   1 min
0