Home > Fashion > Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Rihanna

Fanii apreciază că Rihanna își promovează colecția de haine în magazinul pop-up din New York și pe Twitter folosind manechine cu burtică și șolduri late.

Artista în vârstă de 31 de ani face un pas mare spre creșterea incluziunii și a diversității corpului în lumea modei. Când Rihanna și-a deschis primul magazin cu îmbrăcăminte din colecția Fenty a îmbrăcat manechine „plinuțe”. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Fanii ei au aplaudat alegerea făcută și le-a plăcut să vadă manechine care reflectă forma reală a corpului femeii. Cântăreața din Barbados a vrut să se asigure că oamenii își dau seama că oricine îi poate purta hainele.

Încă de când s-a lansat în industria de fashion, Riri a promis că va crea haine pentru femei de toate dimensiunile, rasele, formele și vârstele. Și evident, s-a ținut de cuvând iar asta i-a crescut raitingul. Se știe foarte bine deja că Rihanna susține prin toate campaniile sale corpul uman în toate formele, culorile și mărimile lui, iar pentru acest fapt artista este din ce în ce mai susținută și iubită.

Rihanna şi-a lansat luna trecută o nouă colecţie de haine şi accesorii în cadrul unui magazin exclusivist din Paris. Aceasta include articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi ochelari de soare şi este disponibilă online din 29 mai.

Articole asemanatoare
rihanna
Rihanna a interzis telefoanele la spectacolul ei de modă, pe care l-a transmis pe Amazon
Rihanna
Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA
Rihanna
Rihanna aproape și-a scăpat telefonul din mână când a văzut cum arată noua ei sosie
Rihanna
Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

Comenteaza acest articol

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

by Andreea Damian   1 min
0