Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Rihanna face un pas mare spre creșterea incluziunii sociale

Fanii apreciază că Rihanna își promovează colecția de haine în magazinul pop-up din New York și pe Twitter folosind manechine cu burtică și șolduri late.

Artista în vârstă de 31 de ani face un pas mare spre creșterea incluziunii și a diversității corpului în lumea modei. Când Rihanna și-a deschis primul magazin cu îmbrăcăminte din colecția Fenty a îmbrăcat manechine „plinuțe”. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Fanii ei au aplaudat alegerea făcută și le-a plăcut să vadă manechine care reflectă forma reală a corpului femeii. Cântăreața din Barbados a vrut să se asigure că oamenii își dau seama că oricine îi poate purta hainele.

Încă de când s-a lansat în industria de fashion, Riri a promis că va crea haine pentru femei de toate dimensiunile, rasele, formele și vârstele. Și evident, s-a ținut de cuvând iar asta i-a crescut raitingul. Se știe foarte bine deja că Rihanna susține prin toate campaniile sale corpul uman în toate formele, culorile și mărimile lui, iar pentru acest fapt artista este din ce în ce mai susținută și iubită.

Rihanna şi-a lansat luna trecută o nouă colecţie de haine şi accesorii în cadrul unui magazin exclusivist din Paris. Aceasta include articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi ochelari de soare şi este disponibilă online din 29 mai.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai frumoase citate despre dragoste din literatura franceza!

realitatea

Un nou serviciu de streaming în România, din 2022

Andreea Damian

Trend Alert: Stil felin

realitatea

Ce nu a știut și nu i s-a spus Oanei Tache despre sarcină

Tabu Tabu

Ce matinal e Mihai Morar chiar și în vacanță

Tabu Tabu

RIHANNA si LADY GAGA de Halloween – FOTO “indecente”

Scrie un comentariu