Tabu
FASHIONSlider

Fusta lungă | Cele mai trendy modele de purtat vara aceasta

Fusta lungă nu trebuie să-ți lipsească în acest sezon. Este o piesă de bază în garderoba oricărei femei, fie că e din tricot, plisată sau cu imprimeu floral. În acest articol vă prezentăm o selecție cu cele mai frumoase modele care se poartă vara aceasta.

Odată adoptată, nu te mai poți separa de ea. Fusta lungă e plăcută și confortabilă, conferă de asemenea mult stil și transformă orice siluetă. Fustele lungi ne-au invadat dressingul iarna trecută, iată că o vom vedea peste tot și în această vară. Versiunea boemă înflorită, precum și cea care amintește de anii șaptezeci sunt la modă. De asemenea, în tendințe se află și versiunea hipster a anilor 90 sau cu volane. Există modele de fuste pentru toate gusturile și stilurile, dar și pentru toate tipurile de corp.

Fusta lungă: tendințele pentru vara 2021

E greu să alegi un model care să îți placă dar care să ți se potrivească. Mai presus de toate, este esențial să știm ce fustă să purtăm în funcție de morfologia corpului. De exemplu, femeile cu șolduri late vor evita modelele încărcat, cu pliuri, volane sau imprimeuri. Cele înalte pot opta pentru modele maxi, foarte lungi. Pe scurt, trebuie mai întâi să vă cunoașteți silueta pentru a ști ce fustă lungă vă va sublima.

În ceea ce privește tiparele și materialele, predomină modele inspirate de anii șaptezeci. Modelele florale nesfârșite și imprimeul tie dye ne vor duce direct înapoi în anii 70. Fustele lungi din denim cu fante pe față vor face, de asemenea, mare vâlvă. La fel ca modelele croșetate ultra-boeme care deja ne face poftă de plajă. Nici fustele cu imprimeu animal print nu sunt de neglijat, mai ales cele leopard și zebră, care vor fi întotdeauna la modă.

Deoarece și zilele însorite rimează cu o explozie de culori, observăm că anumite tendințe se remarcă. Începând cu galben „iluminator”, culoarea Pantone a anului. Dacă ești blondă, iar această culoare nu se potrivește tenului tău sau dacă nu poți suporta galbenul, nu ezita să porți roz fucsia. Pentru a obține siluete ultra-feminine, stiliștii ne recomandă și modelele în culori pastelate.

Fusta lungă: cu ce să o îmbraci în acest sezon?

În această vară, fusta lungă este modificată la nesfârșit! Pentru un look confortabil de purtat atât acasă, cât și în oraș, indicat ar fi să alegem un model larg și confortabil, cu un top frumos sau o cămașă. În ceea ce privește pantofii, vom opta pentru sandale plate sau adidași. Pe scurt, va fi ceva feminin, elegant și confortabil!

Dacă alegi s-o porți la plajă, fusta lungă va avea imprimeu floral sau va fi croșetată. O combină cu un tricou alb sau pur și simplu cu un costum de baie. Geanta de plajă în mână, ochelarii de soare și pălăria pe cap vor fi suficiente pentru un look chic!

Pentru a ieși în oraș: fuste plisate tie dye, modele florale, din denim sau colorate. Vă puteți permite cam orice! Dar pentru un aspect elegant, nu ezitați să optați pentru pantofi cu toc și accesorii ultra-trendy, cum ar fi mici bijuterii aurii sau eșarfe în jurul gâtului sau în păr. Nu uitați să adăugați un blazer sau o jachetă pentru a vă completa aspectul.

ARTICOLE SIMILARE

Theo Rose a ales deja numele copilului

Andreea Damian

H&M luptă împotriva SIDA

realitatea

Street fashion: Ana

realitatea

Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $

Andreea Damian

Barbie by Christian Louboutin s-a mutat la The Place

realitatea

6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine

Andreea Damian

Scrie un comentariu