Home > Fashion > Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $

Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $

kim kardashian

Kim Kardashian a câștigat în instanță un proces pe care l-a deschis împotriva unui brand care vindea haine online.

Starleta americană a acuzat compania Missguided SUA, care nu a făcut nici măcar un efort să se apere în instanță, că îi folosea numele pentru a vinde produse pe internet. Reprezentanții Missguided USA nu a vrut nici măcar să comenteze, scrie BBC, dar în trecut și-a asumat fără rușine această practică.

Și iată cum soția lui Kanye West urmează să mai adauge în conturi 2,7 milioane de dolari!

Kim Kardashian poartă haine realizate de unii dintre cei mai importanți designeri din lume – inclusiv de soțul ei, Kanye West, și consideră că acțiunile neloiale i-au afectat bunăstarea. „Am văzut ani la rândul cum aceste companii au profitat de munca soțului meu, dar acum că acțiunile lor afectează creatori care au fost îndeajuns de generoși încât să-mi dea acces la minunatele lor haine, nu mai pot să tac”, a spus aceasta.

Ea a spus judecătorilor de caz că Missguided USA nu doar „reproduce aspectul celebrităților”, ci „folosește sistematic numele și imaginea” lor pentru a-și promova site-ul web.

În luna februarie, vedeta declara că „este devastator să vezi aceste companii de modă care practic fură design-uri de la adevărați creatori care și-au investit lacrimile, sudoarea și sângele pentru a veni cu idei originale”.

În 2012, Kardashian a dat în judecată și brand-ul american de îmbrăcăminte Old Navy, pentru că ar fi folosit, în campania de promovare, un model care seamană izbitor cu vedeta, lucru considerat de Kim o violare a drepturilor sale la publicitate.

Melissa Molinari (stânga)

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa
Kim Kardashian
Kim Kardashian și-a botezat copiii în Armenia
kim kardashian
Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian a câștigat procesul! Trebuie să primească 2,7 mil. $

by Andreea Damian   1 min
0