Tabu
LIFESTYLESlider

De ce nu ar trebui să folosiți niciodată uscătorul de păr din camera de hotel

Este atât de convenabil să nu trebuiască să iei și uscătorul de păr când pleci în vacanță! Și totuși … ar trebui să te gândești ma bine. În acest articol vei afla motivul!

Obișnuiai să-ți lași uscătorul de păr acasă atunci când plecai în vacanță și te cazai la hotel doar pentru a nu fi supraîncărcată? Avem vești proaste pentru tine. S-ar părea că uscătoarele de păr din camerele hotelului sunt adevărate cuiburi pentru bacterii și germeni de tot felul! Aceasta este cruntul adevărat descoperit în urma unui studiu american realizat de microbiologul Chuck Gerba pentru canalul de televiziune ABC News. Rezultatele te vor șoca!

Uscătorul de păr din hotel, mai murdar decât toaleta

Într-adevăr, studiul arată că uscătorul de păr este chiar mai murdar decât vasul de toaletă și intră pe lista celor mai murdare obiecte dintr-o cameră de hotel (cum ar fi meniul de room service și gălețile de gheață).

Nu numai că aceste dispozitive sunt curățate și dezinfectate rareori, devenind focare perfecte pentru miile de bacterii care se cuibăresc acolo, dar sunt uneori folosite și în alte scopuri decât să usuce părul de către oaspeții hotelului. Te-am convins să îi faci loc în valiză?

ARTICOLE SIMILARE

Mădălina Ghenea, apariție uluitoare la afterparty-ul de la Premiile Oscar 

Andreea Damian

Billie Eilish devine cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond

Andreea Damian

Ce avere impart la divort doua vedete din Romania

Draga Olteanu-Matei, ultima „reprezentaţie” pe pământ

Andreea Damian

R. Kelly a lăsat-o însărcinată pe Aaliyah și s-a culcat cu mama ei, susține o victimă de-a cântărețului

Andreea Damian

LINOTIP ⎪ „Corpul Resursă” cu Arcadie Rusu

Ciocîrlan

Scrie un comentariu