Tabu
lifestyle

Leonardo DiCaprio nu mai vrea să joace în filmul lui Mel Gibson

Leonardo DiCaprio nu mai vrea să joace în filmul despre vikingi regizat de Mel Gibson. Anunțul a venit de la un prieten anonim al actorului care a declarat că DiCaprio nu mai vrea să lucreze cu Gibson ca urmare a scandalului conjugal în care acesta este implicat.

Gibson este implicat în acest moment într-un imens scandal provocat de fosta lui iubită, Oksana Grigorieva. Aceasta a publicat mai multe înregistrări în care Mel înjură de mama focului și o amenință cu moartea pe fosta lui parteneră. Mai mult, Oksana a mărturisit că Mel a lovit-o de mai multe ori și chiar a dat publicității o serie de fotografii în care se vede clar că fusese bătută. Ce este mai grav, e faptul că Oksana susține că Mel a lovit-o atunci când o ținea în brațe pe fiica lor, Lucia.

Filmul cu vikingi ar fi fost prima colaborare a lui Dicaprio cu Gibson, iar retragerea lui Leonardo este cu atât mai surprinzătoare, cu cât el a mărturisit de mai multe ori că este pasionat de vikingi. Prietenul starului a mai spus vis-a-vis de decizia actorului că el are dreptul de a-și alege cu cine să lucreze, iar Gibson nu mai face parte dintre persoanele care se află în grațiile lui DiCaprio.   

ARTICOLE SIMILARE

Meserii care nu există încă în România: Coolhunter

realitatea

Noua colectie Eden Park pentru sezonul Primavara/Vara 2015

Uite cât de sexy era Mirabela Dauer în tinereţe

Madonna, 75.000 de euro pentru un aparat anticelulitic

realitatea

15 coincidențe incredibile care au avut loc de-a lungul istoriei

realitatea

IULIA VANTUR ajutata de Cleopatra Stratan in relatia cu Salman Khan

Scrie un comentariu