Tabu
PEOPLESlider

Kitty Cepraga, în doliu! Tatăl ei s-a stins din viață la 76 de ani

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga s-a stins din viața la vârsta de 76 de ani. Anunțul cel trist a fost făcut chiar de fiica acestuia, Cristina Cepraga.

Cu ochii în lacrimi, Kitty a spus că nu îi vine nici la momentul actual să creadă. În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a spus că nu încă nu se cunoaște motivul din cauza căruia părintele ei s-a stins din viață.

„Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…”, a spus Kitty Cepraga pentru Fanatik.

Cine a fost Teofil Cepraga

Teofil Cepraga se năștea la Brașov, în data de 12 martie 1946. Cursurile gimnaziale și liceul le urmează în Sighișoara, iar după absolvirea Liceului teoretic, în 1963, este admis la Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț-București.

În timpul studenției, activează ca ghid ONT (în perioada vacanțelor). După absolvirea facultății, este reparizat ca economist la U.J.C.C. Brasov, unde activează aproape un an. La scurt timp, în urma unui concurs, este angajat la ziarul Romania Libera unde publică articole și reportaje.

ARTICOLE SIMILARE

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2021. Zodia care se trezește într-un iureș de certuri

Andreea Damian

Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Cat mai mare

realitatea

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

realitatea

De ce sfârșitul unei prietenii este mai dureros decât despărțirea de un iubit

Andreea Damian

Kate Middleton dezvăluie cine a modificat digital fotografia cu ea, retrasă de marile agenţii de presă

Andreea Damian

Scrie un comentariu