Tabu
PEOPLESlider

Primul concurent eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce sumă ar fi primit pentru o săptămână în competiţie

Actorul Paul Diaconescu, în vârstă de 33 de ani, este primul concurent care a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, competiție ce se desfășoară în Republica Dominicană.

Paul Diaconescu a plecat acasă după ce s-a confruntat cu Bia Khalifa și Răzvan Botezatu.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum. Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na. Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige”, a spus Paul Diaconescu după ce a fost eliminat.

Chiar dacă perioada a fost scurtă, suma încasată de vedetă nu este deloc mică. Actorul ar fi încasat nici mai mult, nici mai puţin de 2.500 de euro pentru o săptămână la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, scrie Cancan.ro.

După ce Paul Diaconescu a fost emilinat din competiție, cei unsprezece concurenți rămași sunt: Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

ARTICOLE SIMILARE

Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu copiii lui Kate Middleton în această perioadă 

Andreea Damian

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle i-a costat pe cetățeni 40 de milioane de dolari

Dora Constantinovici

Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle

Andreea Damian

Mega Mall București ⎪ Expoziția „Povești de iubire”

Ciocîrlan

Selena Gomez a dezvăluit de ce s-a îngrășat și trimite un mesaj celor care o critică

Andreea Damian

Scrie un comentariu