Tabu
PEOPLESlider

Selena Gomez a dezvăluit de ce s-a îngrășat și trimite un mesaj celor care o critică

Selena Gomez sărbătorește pozitivitatea corpului și își iubește corpul în toate mărimile sale. Vedeta a avut recent o discuție sinceră cu fanii ei de pe TikTok și a explicat cum starea ei de sănătate îi afectează corpul. Credem că Selena este fabuloasă și modul în care răspândește acceptarea și iubirea de sine ne face să o admirăm și mai mult.

După ce a primit o mulțime de comentarii despre corpul ei, vedeta de 30 de ani a făcut un stream live și a explicat că medicamentele ei pentru lupus provoacă multe fluctuații de greutate.

Selena, care a fost diagnosticată cu lupus în 2015, a spus că atunci când își ia medicamentele, tinde să „rețină apă, iar asta se întâmplă foarte normal”. Ea a adăugat apoi: „Când nu fac asta, tind să slăbesc”.

Cântăreața și actrița a explicat motivul pentru care se deschide despre situația ei, spunând: „Am vrut doar să încurajez pe oricine care simte orice fel de rușine pentru exact prin ceea ce trec și nimeni nu știe povestea reală”.

Ea a continuat să răspândească pozitivitate fanilor săi notând: „Vreau doar ca oamenii să știe că ești frumoasă și că ești minunată”. Gomez a continuat să recunoască că toți avem zile în care ne simțim foarte dezamăgiți, iar asta este absolut normal.

Dar ea insistă că sănătatea noastră ar trebui să fie întotdeauna o prioritate. Ea a spus: „Aș prefera să fiu sănătoasă și să am grijă de mine. Medicamentele mele sunt importante și cred că ele mă ajută.”

Vedeta a continuat apoi să discute despre experiența ei cu imaginea corpului și a recunoscut : „Nu sunt un model, nu voi fi niciodată”. Ea s-a asigurat să adauge că e de părere că modelele sunt „superioare”, dar pur și simplu nu este un model și nu se așteaptă să arate ca unul.

Gomez a încheiat videoclipul cu un mesaj către fanii ei, spunând : „Vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere și înțelegere”. Ea a adăugat: „Și dacă nu, pleacă, pentru că sincer nu mi-e rușine cu corpul meu”.

ARTICOLE SIMILARE

Liderul formației Whitesnake trimite un mesaj video publicului din România

Tabu Tabu

Dinu Maxer a dat nas în nas cu noul iubit al Deei. Care au fost reacțiile

Andreea Damian

Unde au plecat Jorge, Alina Pușcaș și Ela Crăciun după Paște

Tabu Tabu

Ce dificultăți are Sean Penn în Ucraina

Andreea Damian

Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee

Andreea Damian

Top 15 citate celebre despre viata

realitatea

Scrie un comentariu