Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Russian Lips | Tendința pentru buze mai pline, fără intervenție chirurgicală

Ați auzit, probabil, de Russian Lips, o metodă de augmentare a buzelor. A devenit de-a lungul anilor cea mai populară metodă de înfrumusețare, cu rezultate în doar câteva minute.

Buzele tale par prea subțiri, nu sunt suficient de pline sau în armonie cu fața ta? Desigur, poți învăța cum să aplici machiaj pentru a le crește volumul, dar este prea puțin. Acum este posibil să le mărești și să le modifici ușor forma personalizată pentru a obține buze rusești. Principiul? Eviți chirurgia cosmetică invazivă și optezi pentru această tehnică de medicină estetică care constă în injectarea unor doze foarte mici de acid hialuronic pentru a remodela buzele într-un mod echilibrat.

Această tehnică de tratament estetic provine din Rusia și constă în creșterea volumului buzelor în mod natural, pentru a obține o gură mai rotunjită și mai plină, fără a dezechilibra structura feței. În cazul buzelor rusești se pune accent în primul rând pe arcul cupidonului astfel încât să fie accentuat și în formă de „inimă” fără a dubla volumul buzelor pentru a evita temutul efect „față de rață” după acest tip de injecție. Din față sau din lateral, gura ta va fi mult mai naturală decât după o augmentare tradițională.

Buze rusești: un rezultat de durată?

Se recomandă o singură sesiune de micro-injecții cu acid hialuronic (dar aceasta poate fi refăcută în funcție de forma buzelor – o gură foarte subțire poate necesita mai multe ședințe), iar rezultatul va dura între 6 și 18 luni. Este recomandabil să revii pentru a face injecții mici la fiecare 6 până la 9 luni sau integral după 12 până la 18 luni.

Inspirat de frumusețea păpușilor rusești, acest trend mizează pe volumul oferit pe înălțimea buzelor. Mai exact, buzele sunt mai înguste, mai pline, și creează un profil perfect conturat. Atât buza de sus, cât și cea de jos sunt hidratate din interior și capătă un aspect întinerit, luni în șir.

În plus, se creează un efect de lifting al buzei superioare. Aceasta este ridicată ușor înspre arcul lui Cupidon, lăsând la vedere mai mult din zona roșie a buzei. Astfel, gura rămâne ușor întredeschisă, oferind un look seducător, pe loc.

ARTICOLE SIMILARE

Drake vinde o lumânare parfumată care miroase a … Drake

Andreea Damian

Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului: „De data asta aflați de la noi”

Andreea Damian

Top 7 argumente pro si contra Facebook

realitatea

Primul trailer pentru Frozen 2 o transformă pe Elsa într-o supereroină

Andreea Damian

Simona Halep a anunţat că se mărită. Când va avea loc evenimentul

Andreea Damian

De Crăciun facem cea mai mare risipă. Ce să faci ca să ai un impact cât mai mic asupra mediului

Andreea Damian

Scrie un comentariu