Tabu
PEOPLESlider

Victor Slav revine pe sticlă. La ce emisiune va apărea

Victor Slav va apărea pe micul ecran, după ce o lungă perioadă de timp acesta a absentat de la televizor. Acesta vine ca invitat la „Stand-Up Revolution”, show-ul de la Antena 1.

Noul episod „Stand-Up Revolution” este plin de surprize… muzicale și comice, așa cum s-a anunțat că va fi, de fapt, sezonul 2 al emisiunii! DJ Harra a mixat pe scena show-ului, după ce i-a roast-uit pe cei cinci jurați, Victor Slav a venit cu un moment de contre-emploi, iar Radu Bucălae, invitatul special al serii, a pregătit un număr savuros de stand-up. Cât de bine au fost primite glumele, dar și cine sunt concurenții care s-au calificat pentru bootcamp, telespectatorii pot afla diseară, de la ora 20.30.

Victor Slav i-a indus în eroare pe jurați atât prin tonul pe care a ales să vorbească, însă și pentru că a făcut un moment de contre-emploi. „Cel mai tare mă enervează băieții ăștia gen Bogdan Vlădău, Radu Vâlcan, Victor Slav. Voi știți că ăștia trei sunt personaje diferite?”, şi-a început momentul fostul prezentator pe scena emisiunii de stand-up.

Momentan, Victor Slav nu mai are proiecte la TV și nici afacerile nu i-au mers prea bine. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a închis cafeneaua, dar și florăria pe care o avea cu Anda Adam.

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Victor Slav recunoaște că, de-a lungul anilor, a pierdut foarte mulți bani. Totuși, el se consolează cu ideea că a încercat tot ce și-a dorit în materie de afaceri, chiar dacă unele nu au mers.

„De-a lungul vieții, am pierdut mulți bani, nu numai în investiții, ci în general. Probabil că o să mai pierd, dar eu sunt liniștit că am încercat să fac ceea ce am dorit. Unele au mers, altele, nu. A fost un business care a mers bine, dar am luat o decizie care nu trebuia luată, nu trebuia să deschid al treilea punct de lucru. Ideea de a ne dezvolta nu trebuia implementată în acel moment, dar din greșeli înveți”, a mărturisit Victor.

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeia îmbătrânește mai repede decât bărbatul, după ce ajunge la menopauză?

Andreea Damian

Dans erotic marca Jennifer Lopez la AMA 2020 VIDEO

Andreea Damian

Epidemie de coronavirus: OMS declară stare de urgență la nivel global

Andreea Damian

Prima instalație de compostare umană din lume se deschide în 2021, la Seattle

Andreea Damian

Aerul poluat poate provoca pierderea părului

Andreea Damian

Ce zodii se urăsc cel mai mult

Andreea Damian

Scrie un comentariu