Tabu
LIFE & LOVESlider

Ce zodii se urăsc cel mai mult

Ura pe cineva poate veni în mai multe forme. De multe ori, se datorează faptului că diferențele dintre tine și o altă persoană sunt prea mari pentru a fi rezolvate. Semnele zodiacale au păreri puternice unele despre altele și, dacă știți amănunte intime despre celălalt, lucrurile pot deveni urâte rapid. Și când încep luptele, nu există oprire.

Cu toții avem acel semn zodiacal pe care semnul nostru îl urăște, indiferent de ce. Unele perechi de semne zodiacale sunt întotdeauna subestimate atunci când vine vorba de cât de brutală poate fi ura uneia față de cealaltă. Dar asta nu înseamnă că nu sunt la fel de capabile ca și celelalte semne de a-și face cunoscută ura.

Ce semne zodiacale se urăsc reciproc?

  1. Berbec și Taur

Berbecul este tipul de persoană „ridică-te și du-te” care își ține întotdeauna viața ocupată și interesantă. Are o preferință, dar când nu face nimic, simte că se transformă în ceva nefolositor. Nu îi urăște pe cei leneși, ci mai degrabă viețile plictisitoare și pasive pe care le duc. Mai degrabă ar fi cunoscută ca persoana spontană, iubitoare de distracție.

Din fericire, Taurul este încrezător în el însuși, iar câteva comentarii la adresa sa nu vor face prea multe daune. Cu toate acestea, atunci când cineva încearcă în mod activ să îl necăjează, atunci se desprinde cearta. Problema principală a Taurului este încercarea de a înțelege de ce Berbecul trebuie să fie mereu preocupat de ceva.

  1. Capricorn și Pești

Fiind un tradiționalist, Capricorn pune la îndoială tot ceea ce nu este logic sau sensibil, iar când întâlnește oameni cu capul întotdeauna în nori, refuză să se ocupe de ei. El crede că nu există niciun motiv să-ți pierzi timpul cu cineva care nu vede lucrurile în felul lui. Nu are timp pentru Pești, pentru că îl consideră aerian căruia nu îi pasă să facă lucrurile în modul corect. Doar pentru că Pești este o persoană visătoare, care uneori are capul în nori, nu înseamnă că nu este inteligentă. Se consideră norocoasă pentru că este capabilă să vadă lumea deschis în loc să fie atentă ca un Capricorn. Ura unui față de celălalt provine din faptul că sunt doi oameni complet diferiți care vibrează pe planuri complet diferite.

  1. Vărsător și Gemeni

O persoană Gemeni prosperă cel mai mult atunci când este înconjurată de prietenii ei, distrându-se bine. Spre deosebire de Vărsător, ar prefera să stea afară toată noaptea și a doua zi, în loc să meargă acasă să-și reîncarce bateriile. S-ar putea să nu vadă nimic în neregulă cu acest lucru, dar Vărsătorul urăște că nu știe să-și petreacă timpul singur. Vărsătorul se mândrește cu faptul că este cineva care poate ține întotdeauna o promisiune, indiferent de ce. Gemenii au cu siguranță probleme la acest aspect, dar crede că Vărsătorul este mai puțin decât prietenos.

  1. Leul și Fecioara

Leul este o regină a dramei care ar prefera ca totul să fie legat de ea. Nu numai că poate direcționa atenția oricărui lucru către problemele sale, dar o face într-un mod care ar jenează majoritatea oamenilor. Fecioara nu suportă această nevoie constantă de a fi centrul atenției și va rămâne activ departe de Leu. Capacitatea Fecioarei de a rămâne departe de lumina reflectoarelor o poate face uneori să pară prea retrasă, dar este doar pentru că nu suportă să ocupe locul central. Nu numai că o face incredibil de incomodă, dar o face și să se simtă nepoliticoasă. S-ar putea ca fecioară să nu-l urască pe Leu în mod activ, dar va face cunoscut faptul că nu au nimic în comun.

  1. Racul și Săgetătorul

Racul este tipul de persoană căreia îi place ceea ce îi place și nu încearcă adesea lucruri noi. Uneori poate părea lipicioasă și nesigură, dar de obicei este doar pentru că se simte mai confortabil în acest fel. Săgetătorul nu suportă această latură a Racului. În schimb, Săgetătorul se străduiește să se distreze cu prietenii și să nu fie niciodată legat de cineva. Racul apreciază când alții îl copleșesc, ceea ce este exact opusul Săgetătorului.

  1. Balanța și Scorpionul

Balanța depune mult efort pentru a-și crea o viață echitabilă și echilibrată, ceea ce înseamnă să se dezlipească de orice ar putea să o facă să pară agresivă sau instabilă. Cu tot acest control al pagubelor care îi guvernează în mod constant viața, ea este capabilă să stea departe de oameni precum Scorpionul, care nu este de acord cu nimic în care crede. Scorpionul seamănă mai mult cu „ochi pentru un ochi” decât pacea și corectitudinea, care pot fi foarte intimidante pentru Balanță. Dar, deși Balanța este mai mult o persoană pasivă atunci când vine vorba de a face față diferențelor, ea se asigură întotdeauna că Scorpionul știe cât de mult o dezaprobă.

ARTICOLE SIMILARE

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre celebra partidă de amor cu Monica Gabor, filmată pe gaura cheii

Andreea Damian

Cercetătorii au dezvoltat folia de plastic cu autocurățare care respinge bacteriile

Andreea Damian

Despre iubire, erotism și autocunoaștere

realitatea

Călin Goia de la Voltaj susține greva profesorilor. Mesaj viral pe rețelele de socializare

Andreea Damian

Primăria Capitalei nu mai vrea să finanțeze ajutorul pentru victimele violenței domestice

Dora Constantinovici

Arta pentru #colectiv

Ciocîrlan

Scrie un comentariu